Putovanja ZA SVAČIJI DŽEP I UKUS

Izabrani najbolji hoteli na svijetu

  • Autor: tportal.hr
  • 22.1.2010 16:03:14
  • 22.1.2010 15:06:25

Nizozemski hotel koji nudi pristupačan luksuz za sve ljude proglašen je najtrendi hotelom na svijetu, prema glasovima gostiju koji su glasali preko jedne od najposjećenijih web stranica specijalizirane za putovanja, TripAdvisor

Hotel CitizenM koji se nalazi u centru Amsterdama izabran je između 719 hotela, a u izboru je sudjelovalo preko 15 milijuna korisnika. Taj hotelski lanac predstavlja novi tip hotelskog iskustva za novi tip putnika i pruža 14 metara četvornih kompaktnih high tech soba koje su izgrađene izvan zgrade i onda spojene kako bi se formirao hotel. Osim toga, nude besplatne internetske veze i wifi po želji, a sobe su osvijetljene LED svjetlima kako bi se uštedjela energija.

realadventures.com
Romantični Hilton Moorea Lagoon Resort & Spa
Na drugom mjestu našao se hotel theWit iz Chicaga koji u svom sklopu ima kino i TV od 107 cm u svakoj sobi, koji su pravi hit među gostima. Dvije nagrade odnijeli su hoteli iz Praga, Arcadia Residence Hotel proglašen je najpristupačnijim hotelom na svijetu, a Golden Well (U Zlate Studne) odnio je titulu najluksuznijeg hotela. Arcadia nudi kuhinje u svojim sobama koje su najsličnije apartmanima, i to već od oko 500 kuna po noćenju. No zato luksuzni U Zlate Studne ima i poseban ulaz u Praški dvorac, a sve to za približno 2000 kuna.

Meksički La Amada proglašen je najboljim hotelom za relaksaciju i wellness, dok je najromantičniji hotel Hilton Moorea Lagoon Resort & Spa koji se nalazi u francuskoj Polineziji, dok je Sirkeci Konak iz Istanbula najbolji hotel za obiteljski odmor.

Najpristupačniji hoteli na svijetu : Arcadia Residence, Prag, Češka
Najluksuzniji hotel na svijetu: Golden Well (U Zlate Studne), Prag, Češka
Najbolji hotel za obiteljski odmor: Sirkeci Konak Hotel, Istanbul, Turska
Najromantičniji hotel: Hilton Moorea Lagoon Resort & Spa. Moorea, Francuska polinezija
Najbolji all-inclusive na svijetu: Drowsy Water Ranch, Granby, Colorado
Najbolji hotel za opuštanje i wellness: La Amada Hotel, Playa Mujeres, Meksiko
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više