NE BIRAJU

Hotelski gosti kradu svašta, od seksi igračaka do WC daski

24.09.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Seksi igračke, ali i preparirane životinjske glave su među najneobičnijim stvarima koje su hotelski gosti u Velikoj Britaniji ukrali ovoj godini

Na popisu neobičnih stvarčica kojih su se domogli dugoprstići našla se i posteljina s kreveta, pa čak i televizor. Očito kozmetičke potrepštine iz toaleta, ručnici i frotirni ogrtači više nisu in.

Osoblje Hotela du Vin u Birminghamu otkrilo je da je jedan gost uhvaćen u trenutku dok je pokušavao ukrasti prepariranu glavu divlje svinje u hotelskoj sobi za biljar.

'Bio je strahovito posramljen, a nekoliko tjedana kasnije njegovi su prijatelji otkupili taj predmet od nas i darovali mu ga kao vjenčani poklon', rekao je Adam Thompson, direktor hotela.

U hotelu The Residance u Bathu također su primijetili da im nedostaje jedan neobičan predmet. 'Osim uobičajenih stvari koje gosti kradu kao što su šamponi, ručnici, najčešće ukradeni predmeti bile su naše seksi igračke', rekao je jedna od članova osoblja.

U jednom dugom hotelu, također u Bathu, gosti su ukrali štekere iz zida, a u hotelu u Forte Posthouseu jedan je par ukrao gotovo cijeli inventar hotelske sobe, uključujući tepihe, zavjese, lončiće za cvijeće, posteljinu, pa čak i dasku za WC. Automobil su parkirali ispod hotelske sobe i kroz prozor iznosili predmete.

Na kleptomane nisu imuni ni daleko luksuzniji hoteli, a u skupljim hotelima redovito se kradu ručnici, čaše, frotirni ogrtači i ukrasi.