APSOLVENT KVIZ

Osvoji besplatno apsolventsko putovanje na Lefkadu i Krf

31.03.2014 u 12:15

Bionic
Reading

Mladi iz cijele Hrvatske dobili su jedinstvenu priliku osvajanja besplatnog apsolventskog putovanja na Lefkadu i Krf u organizaciji agencije Collegium Putovanja

Potrebno je puno snalažljivosti, ponešto znanja i malo sreće - i možda baš ti postaneš pobjednik Apsolvent kviza u kojem možeš sudjelovati na Collegiumovoj službenoj Facebook stranici.

Tisuće mladih Hrvata će početkom jeseni krenuti u vlastitu Odiseju. Avantura počinje na rajskom grčkom otoku Lefkadi. Bijele litice rta Lefkatas navodno su mjesto koje je Homer opisao kao ulaz u podzemni svijet, a brojne mlade iz Hrvatske podno litica očekuje i jedna od najljepših plaža svijeta - Porto Katsiki, do koje će stići brodom na kojem ih čeka vrući Boat Party.
Bijela pješčana plaža Kathisma, opasana impresivnim liticama i morem koje mijenja boje od mliječno tirkizne do azurno plave, bit će lokacija nezaboravnog partyja uz Sashu Lopeza, koji će se održati u jednom od najljepših klubova na otoku - Copla Beach Baru. Dnevna uživanja u otoku i njegovim prirodnim ljepotama apsolventi će završavati uz najljepše zalaske sunca na Jonskom moru, ali i šire, te vruće partyje koji će trajati do dugo u noć.

Ovogodišnja apsolventska avantura ne staje na Lefkadi već se nastavlja na otoku boga P osejdona - Krfu. Glavni grad Krf je pod zaštitom UNESCO-a, a brojni mladi iz Hrvatske će iz prve ruke imati priliku vidjeti zašto je tome tako. Na Krfu ih čekaju uživanje u tradicionalnoj grčkoj večeri i plesanje sirtakija, ali i koncert kojeg će održati Joško Čagalj Jole.
Na dnevnom rasporedu su i uživanje na plaži Sidari poznatoj po Kanalu ljubavi, Pool party na 400 metara nadmorske visine s pogledom na more i litice te oproštaj od Grčke na poznatoj pješčanoj plaži Glyfada. Više o ovogodišnjem apsolventskom putovanju na Lefkadu i Krf doznajte ovdje