Putovanja PUTOPISI ČITATELJA

Piši, fotkaj i otputuj!

  • Autor: tportal.hr
  • 17.8.2009 12:55:10
  • 17.8.2009 8:00:00

Puni ste dojmova s putovanja? Svoje oduševljenje dalekim krajevima i različitim kulturama možete podijeliti i s drugima. Jednostavno napišite putopis i pošaljite fotografije kojima ćete dočarati krajeve koji su vas se dojmili i ljude, a autora najboljeg putopisa s fotografijama vodimo u Berlin

Svoje putopise i fotografije od 17. kolovoza do 5. listopada 2009. šaljite na e-mail adresu putovanja@tportal.hr. Vaši uraci dobit će medijski prostor, a najbolje ćemo nagraditi vrijednim poklonima.

Autora najboljeg putopisa s fotografijama očekuje glavna nagrada - vikend u Berlinu koju je osigurao e-tours. Aranžman uključuje dvije povratne zrakoplovne karte i smještaj u hotelu 3*** u Berlinu u razdoblju od 30. listopada do 1. studenog.

Utješne nagrade
su pet poklon paketa Continental filma i tportala.

U natječaju Piši, fotkaj i otputuj! mogu sudjelovati sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koji svoje radove (putopis i fotografije) u navedenom roku pošalju na e-mail adresu putovanja@tportal.hr. Tekst mora imati minimalno 3.000 znakova, a maksimalno 5.000, dok broj poslanih fotografija treba biti između 10 i 15. Imena pobjednika bit će objavljena 12. listopada 2009. na tportalu. Sretno!

Detaljnije informacije o uvjetima obavezno pročitajte u pravilniku natječaja.

Nagrade osiguravaju tportal.hr, e-tours i Continental film.  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više