NAGRADNI NATJEČAJ

Collegium i tportal.hr te vode na KnockOut Snow Festival!

18.12.2013 u 13:04

Bionic
Reading

KnockOut Snow Festival 2014. najavljuje novu glazbenu i sportsku avanturu u jednom od najčarobnijih mjesta u južnim francuskim Alpama - gradiću Orcieresu. Ledeno druženje očekuje nas početkom sljedeće godine od 4. do 11. siječnja, a Collegium i tportal.hr su za svoje čitatelje pripremili veliko iznenađenje! Koje? Saznajte u nastavku.

Za svoje smo čitatelje organizirali foto natječaj u kojem možete osvojiti put i smještaj na KnockOut Festivalu za sebe i svoju cijelu ekipu! Da, dobro ste pročitali - vodimo vas na skijanje u francuski Orcieres u radoblju od 4. do 11. siječnja, a smještaj, put i ski pass su osigurani za čak četiri osobe

Sigurno se pitate kako osvojiti ovu super nagradu? Pa morat ćete se malo potruditi i osvojiti nas s ludom fotografijom na kojoj ste zabilježili neki lud i nezaboravan trenutak sa skijanja - šaljite nam letove, padove, skokove, ludorije - sve što će nas ostaviti bez daha ili nasmijati do suza i možda baš vi osvojite nagradu!

Svoje fotografije šaljite na mail tportal.nagradnjace@gmail.com, zajedno s osobnim podacima (ime i prezime, adresa i broj mobitela).

Procedura je sljedeća - u naredna tri tjedna zatrpajte nas svojim fotkama, a mi ćemo svake srijede odabrati tri najbolje fotke koje ćemo staviti na glasanje preko facebook stranice KnockOut Snow Festivala, a fotka s najviše glasova ide u veliko finale u kojem će se, također preko facebook stranice KnockOut Snow Festivala, odlučiti o konačnom pobjedniku!

Samo da napomenemo kako je broj fotki neograničen, prema tome - na posao!

Trajanje natječaja:

1. kolo - od 21. od 27. studenog (glasanje za pobjedničku fotografiju bit će od 27. do 29. studenog u 16 sati)
2. kolo - od 27. studenog do 4. prosinca (glasanje za pobjedničku fotografiju bit će od 4. do 6. prosinca u 16 sati)
3. kolo - od 4. do 11. prosinca (glasanje za pobjedničku fotografiju bit će od 11. do 13. prosinca u 16 sati)
Finale - od 13. do 17. prosinca (glasanje je otvoreno do 17. prosinca u 16 sati).

Konačnog pobjednika objavit ćemo 18. prosinca na tportalu

Svakako pročitajte pravilnik natječaja

Poznata su i tri finalista, a svoj lajk možete dati ovdje.

Pobjednik prvog kruga je Toni Špigić sa čak 702 lajka.Na drugom mjestu je Božena Bajlo s 321 lajkom, a treće mjesto zauzeo je Ivan Smuk sa 62 lajka.

Pobjednik drugog kruga je Matej Raskaj.

Pobjednik trećeg kruga je Vedran Bačić

Pobjednik velikog finala i osvajač glavne nagrade je Vedran Bačić. Čestitamo!

U organizaciji Collegium Putovanja, mladi iz cijele regije ponovno će okupirati Francusku, a osim odličnih glazbenih večeri, Apres ski partija i live koncerata renomiranih izvođača s domaće i regionalne scene, posjetitelje očekuju i cjelodnevni sportski i zabavni sadržaji. Na prošlogodišnji festival više od 2000 zaljubljenika u snježne sportove doputovalo je iz cijele regije u čak 45 autobusa. Sedam noćnih partija, šest dnevnih Apres ski partija, dva pool partija, 11 DJ-a te pet bendova bili su zaduženi za cjelodnevne provode i zabavu o kojoj se i danas priča.

Pitoreskni gradić u kojem sunce sija više od 300 dana u godini prije svega se preporuča mladima koje ondje čeka mnoštvo atrakcija i razonoda. Skijašima je na raspolaganju 100 km alpskih staza i više od 50 km staza za skijaško trčanje, a padine uglavnom sa sjeverne strane, popularne su među ljubiteljima freeridea. Snowpark na 2280 m/nv, inovativan sistem vučnica s tri Telemixa (kombinacija gondole i sjedežnice), 44 staze od kojih je sedam zelenih, 14 plavih, 17 crvenih i šest crnih, dvije staze za boarder/skier cross te po jedna staza za spust i slalom, hands-free ski pasovi čine ovo skijalište privlačnim za ljubitelje zimskih radosti.

Ove nas godine očekuju nastupi zagrebačke rock grupe Hladno pivo, Goran Bare i Majke, riječki Let 3, grupa Connect, program RNB Confusion, DJ dvojac Frankie Headfors, RNB Confusion program, britanski DJ dvojac The Shapeshifters, a očekuju nas još brojna glazbena iznenađenja.

Više informacija o KnockOut Snow Festivalu 2014. te kako doći do skijanja možete pronaći na web adresi: www.knockoutsnowfestival.eu