TRENDOVI

Izleti za samce novost u turističkoj ponudi

22.07.2009 u 08:30

Bionic
Reading

Za sve koji su sami ili samostalno žele provesti odmor, a željni su ugodnih druženja, novih poznanstava i iznenađenja, Atlas Airtours pripremio je za rujan i listopad dvodnevna autobusna putovanja Biseri Štajerske i Budimpešta – u ritmu čardaša. Pogodnost za samce je i ta da se cijene jednokrevetnih soba prvi put približavaju cijenama dvokrevetnih

Putovanje od Graza štajerskom vinskom cestom, obećavaju u Atlasu, samcima nudi pregršt sadržaja i dobre zabave. Putnicima je na raspolaganju 26. rujna po cijeni od 1.050 kuna za smještaj u jednokrevetnoj sobi i 940 kuna za smještaj u dvokrevetnoj sobi. Uključuje autobusni prijevoz, noćenje s doručkom u hotelu s tri zvjezdice, razgled Graza, tipičnu štajersku večeru uz glazbu i ples, posjet mlinu, degustaciju bučina ulja i vina uz hladnu zakusku, ulaznicu za muzej vina.

Dvodnevno autobusno putovanje u Budimpeštu, s polaskom iz Zagreba, Varaždina i Čakovca putnike očekuje od 17. listopada. Cijena od 890 kuna za smještaj u jednokrevetnoj sobi i 840 kuna za smještaj u dvokrevetnoj sobi uključuje i noćenje s doručkom u hotelu s tri zvjezdice, tipičnu večeru u čardi s folklornim programom te mjesnog vodiča u Budimpešti.