STIGAO U HRVATSKU

Bill Gates istražuje Mljet na iznajmljenom biciklu

07.08.2013 u 11:23

Bionic
Reading

Poznati milijarder u Dubrovniku bi se trebao zadržati desetak dana, a po svojim zahtjevima ne razlikuje se puno od ostalih turista

Bill Gates, osnivač Microsofta, američki bogataš i filantrop, dio godišnjeg odmora odlučio je provesti u Dubrovniku. Kako javlja portal dulist.hr, Gates je odsjeo u predsjedničkom apartmanu Hotela Palace, zajedno sa suprugom i djecom, a društvo im pravi i jako osiguranje.

Poznati milijarder u Dubrovniku bi se trebao zadržati desetak dana, a po svojim zahtjevima ne razlikuje se puno od ostalih turista. Naime, jedan od najbogatijih ljudi na svijetu nije imao nikakvih posebnih zahtjeva, a cilj mu je uživati u mirnom odmoru bez medijske pompe.

Osim u dubrovačkim ljepotama, Bill Gates odlučio je uživati i u okolnim otocima pa je tako iznajmljenom jahtom posjetio Mljet. Prekrasni otok navodno je razgledao na iznajmljenom biciklu.
Ovo nije prvi posjet Billa Gatesa Hrvatskoj. U proteklih devet godina osnivač Microsofta posjetio je slapove Krke i Nacionalni park Krka, a najčešće dolazi u Skradin.