USKORO U SUSJEDSTVU

Pamela Anderson planira graditi hotel u Crnoj Gori

19.06.2009 u 09:50

Bionic
Reading

Prsata silikonska ljepotica sredinom srpnja stiže u Crnu Goru gdje, kako prenose tamošnji mediji, namjerava graditi 'zdravi' hotel

Pamela priznaje da je skoro sav novac uložila u nekretnine, ali vjeruje da bi gradnja hotela u Crnoj Gori, točnije u mjestu Meljine, bila dobar poslovni potez.

'Prije šest mjeseci ni sama nisam znala odgovoriti na pitanje gdje je i što je točno Montenegro, ali sada sasvim sigurno znam. Crna Gora je zemlja izuzetne ljepote i fascinantne povijesti, posvećena ekološkim principima', nahvalila je Pamela susjednu državu dodajući da su joj prijatelji iz Ujedinjenih Arapskih Emirata pričali o Crnoj Gori i Atlas Grupi s kojom je ušla u partnerski odnos.

'Tražila sam pravu lokaciju i prave partnere već neko vrijeme kao bih ostvarila projekt o kojem dugo sanjam, wellness hotel koji će raditi po svim principima koji su meni bitni, što znači da će imati svoju zdravstvenu stranu, dobru hranu (po mogućnosti organsku i vegetarijansku), a morat će biti planiran u skladu s ekološkim standardima. No jednako su mi važni dobra umjetnost, dizajn, glazba i zabava. Sve je to od velikog značaja za naš život', obznanila je Pamela.

Prsatu zvijezdu Crnu Goru je pozvao predsjednik Atlas Grupe Duško Knežević, a glumica je priznala da je ponudu prihvatila bez imalo oklijevanja.