Putovanja MLADI AVANTURISTI

'Hrvatski goli kuhari' kreću u Južnu Ameriku

  • Autor: tportal.hr
  • 18.10.2012 11:39:01
  • 18.10.2012 8:00:00

Dva mlada putnika, Mihovil Marinović i Marko Stojadinović iz Makarske, odlučili su se za novu avanturu i osmislili projekt pod nazivom 'Hrvatski goli kuhari'

Mladi dečki koji iza sebe imaju dosta veliko iskustvo u putovanju Azijom su i profesionalni vaterpolisti, a svoju novu avanturu počinju 22. listopada kada kreću na put po Južnoj Americi.

Njihov je plan putovati kopnenim putem i koristiti popularan couchsurfing. Mladi vaterpolisti planiraju posjetiti i poznate karnevale u Urugvaju, Brazilu te Kolumbiji, a za te će prilike biti maskirani u 'Gole kuhare' odnosno u vaterpolo gaćice s hrvatskim obilježjima i vaterpolo kapu, a preko toga će imati kuhinjsku pregaču sa svojim logotipom i logotipom sponzora.Na putovanju će pripremati jela svojim domaćinima, o čemu će raditi foto i video zapise, pisati travel blog, objavljivati članke, a njihove pustolovine možete pratiti i na na fejsu.

Tijekom putovanja posjećivat će i Hrvate po Južnoj Americi i misije pa će tako obići sirotišta i organizirati obrok gladnima.

217154,218649,218554,217178
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više