tportal.hr

Zagreb
+14
Osijek
+16
Pula
+17
Rijeka
+20
Zadar
+18
Split
+18
Dubrovnik
+20

NOVA PONUDA

Odsad letove zrakoplova možete pratiti uživo

Karta leta osvježava se svakih nekoliko sekundi, a uz pomoć nje možete pronaći zrakoplov koji vas zanima

Datum objave:
19.9.2012 9:42

Zadnja izmjena:
19.9.2012 10:57

U svijetu u kojemu tehnologija svakoga dana omogućuje nešto novo, bilo je samo pitanje vremena kad će biti ponuđena usluga praćenja zrakoplova na nebu. Upravo to omogućuje internetska stranica Flightradar24 – praćenje svih letova zrakoplova u realnom vremenu bilo gdje na svijetu.

Karta leta osvježava se svakih nekoliko sekundi, a uz pomoć nje možete pronaći zrakoplov koji vas zanima. Let možete pratiti od trenutka polijetanja s aerodroma pa sve do slijetanja na određenoj destinaciji. Možete čak vidjeti i brzinu zrakoplova te visinu na kojoj leti.

Stranica je omogućila pretraživanje letova na različite načine. Primjerice, možete pretraživati prema zračnim lukama, brojevima zrakoplova ili čak modelima zrakoplova.

Nema sumnje da će ova najnovija internetska ponuda oduševiti mnoge – kako one koji vole putovati, tako i one koji vole tehnološke novitete. Organizatori stranice jamče nesmetano praćenje letova u bilo koje doba dana. Dakle, užitak je zajamčen.

212670,201420,195695,187635

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr