tportal.hr

Zagreb
+24
Osijek
+25
Pula
+22
Rijeka
+22
Zadar
+24
Split
+25
Dubrovnik
+23

'UŽIVAM U HRVATSKOJ'

Koji to pjevač nije mogao odoljeti hrvatskoj obali?

Baš kao i mnogi drugi, i Craig se pohvalio ljetovanjem u Hrvatskoj putem Twittera

Datum objave:
16.8.2012 21:08

Zadnja izmjena:
16.8.2012 21:58

Twitter Čini se da je hrvatska obala sve privlačnija svjetskim facama. Ovih dana na Jadranu ljetuje i pjevač Craig David. Baš kao i mnogi drugi, i on se prekrasnim fotografijama pohvalio na popularnoj društvenoj mreži Twitter.

Na jednoj od fotografija Craig leži u moru i vidno uživa, što je potvrdio i svojim komentarom ispod fotografije: 'Jadransko more je i više nego divno. Jednostavne stvari u životu su uvijek i najljepše.'

Na drugoj fotografiji dobro raspoloženi pjevač pozira na jahti dok se u daljini vidi more i stijene sa zelenilom. 'I dok uživam u ljetu u Hrvatskoj, već osjećam uzbuđenje zbog svoga novog albuma i turneje iduće godine', napisao je Craig.

Očito je hrvatska obala postala mjesto gdje poznate svjetske face uživaju u odmoru i pune baterije za nadolazeću radnu godinu.

209445,209575,208702,205906

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr