tportal.hr

Zagreb
+21
Osijek
+23
Pula
+22
Rijeka
+23
Zadar
+23
Split
+24
Dubrovnik
+22

NOVE KOMBINACIJE

Kako lakše do europskih i svjetskih destinacija?

Germanwings i Lufthansa ponudili su zajednički aranžman letova prema europskim i svjetskim destinacijama iz svojih ponuda, koji uključuje jedinstvenu, istu cijenu polaznih i povratnih letova

Datum objave:
27.6.2012 19:08

Zadnja izmjena:
27.6.2012 19:52

Vezane teme

Putnicima je tako omogućeno kombiniranje letova iz ponude najvećeg njemačkog zrakoplovnog prijevoznika Lufthanse s onima njegove tvrtke-kćeri, niskotarifnog prijevoznika Germanwingsa, a spomenuti se letovi mogu rezervirati u turističkim agencijama.

U sklopu zajedničkog aranžmana Lufthanse i Germanwingsa putnici će plaćati istu cijenu za polazne i povratne letove iz ponude obiju zrakoplovnih kompanija, lakše će provjeriti koje je točno polazište leta te prijaviti prtljagu. Na taj su način oba zrakoplovna prijevoznika povećala kvalitetu svojih letova i međusobnih veza između destinacija te povećale ugodnost i pojednostavile putovanja za sve putnike.

Tako je u novom redu letenja Germanwingsa, primjerice, uveden velik broj novih vezanih letova iz Dortmunda preko Lufthansinog središta Münchena do različitih dalekih europskih i svjetskih destinacija, a moguće ih je rezervirati preko Lufthanse. Isto tako, Lufthansini putnici mogu povoljno letjeti od, primjerice, Hamburga preko obaju Germanwingsovih središta Kölna/Bonna i Stuttgarta do Soluna, Zagreba ili Ibize.

201263,201086,201018,199151

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr