Putovanja NOVE KOMBINACIJE

Kako lakše do europskih i svjetskih destinacija?

  • Autor: tportal.hr
  • 27.6.2012 19:52:58
  • 27.6.2012 19:08:40

Germanwings i Lufthansa ponudili su zajednički aranžman letova prema europskim i svjetskim destinacijama iz svojih ponuda, koji uključuje jedinstvenu, istu cijenu polaznih i povratnih letova

Putnicima je tako omogućeno kombiniranje letova iz ponude najvećeg njemačkog zrakoplovnog prijevoznika Lufthanse s onima njegove tvrtke-kćeri, niskotarifnog prijevoznika Germanwingsa, a spomenuti se letovi mogu rezervirati u turističkim agencijama.

U sklopu zajedničkog aranžmana Lufthanse i Germanwingsa putnici će plaćati istu cijenu za polazne i povratne letove iz ponude obiju zrakoplovnih kompanija, lakše će provjeriti koje je točno polazište leta te prijaviti prtljagu. Na taj su način oba zrakoplovna prijevoznika povećala kvalitetu svojih letova i međusobnih veza između destinacija te povećale ugodnost i pojednostavile putovanja za sve putnike.

Tako je u novom redu letenja Germanwingsa, primjerice, uveden velik broj novih vezanih letova iz Dortmunda preko Lufthansinog središta Münchena do različitih dalekih europskih i svjetskih destinacija, a moguće ih je rezervirati preko Lufthanse. Isto tako, Lufthansini putnici mogu povoljno letjeti od, primjerice, Hamburga preko obaju Germanwingsovih središta Kölna/Bonna i Stuttgarta do Soluna, Zagreba ili Ibize.

201263,201086,201018,199151
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više