Putovanja MAKRONOVIN SEMINAR

Napunite baterije aktivnim odmorom na Risnjaku

  • Autor: tportal.hr
  • 27.6.2012 14:48:14
  • 27.6.2012 13:14:00

Makronovin seminar Put prirode koji traje od 15. do 22. srpnja usmjeren je ka osvještavanju i oživljavanju izvornih sposobnosti našeg organizma putem ponovnog povezivanja s prirodom

Na seminaru Put prirode, bliže svojim izvornim sposobnostima moći ćete se resetirati i napuniti baterije, a u užurbanu svakodnevicu vratit ćete se s novim elanom i novim životnim perspektivama.

Makronovin seminar Put prirode koji traje od 15. do 22. srpnja je usmjeren ka osvještavanju i oživljavanju izvornih sposobnosti našeg organizma putem ponovnog povezivanja s prirodom. Cilj je pokrenuti vlastite snage i potencijale, čime se postiže osjećaj većeg zadovoljstva, sigurnosti, mentalne i emocionalne stabilnosti te svijesti o samima sebi i vlastitim mogućnostima.

Promo
Risnjak
Svaki dan na seminaru je novi izazov ispunjen aktivnostima: jutarnja meditacija i vježbe za buđenje i aktiviranje organizma, svakodnevno pješačenje uz meditiranje u hodu, vježbe disanja za kvalitetan unos kisika i obnavljanje stanica, vježbe jačanja instinkta i oživljavanje izvornih sposobnosti itd. Tijekom seminara za okrepu će biti jednostavno pripremljena cjelovita ekološka hrana uz primjenu tehnika za maksimalno iskorištavanje energije iz hrane.

Autor i voditelj ovog seminara koji se održava od 2000. godine je Zlatko Pejić, vodeći stručnjak u području prirodnih stilova življenja.

'Risnjak je poput prirodnog hrama u kojem tragate za onim što priroda stvarno jest i upravo zbog toga mi se Risnjak čini kao najbolje mjesto za seminar otkrivanja samoga sebe', pojašnjava Pejić.

'Sam vrh koji je na oko 1500 metara nadmorske visine je fascinantan, a planinarski dom je smješten na Šloserovoj livadi na 1400 metara. S tri strane omeđen je strminama, a mala livada relativno ograničava kretanje. Upravo ta 'skučenost' vas tjera da pronađete u sebi točke povezivanja s onim što se događa u neposrednom okruženju. Nasuprot njoj, stoji golema širina i prostranstvo šuma i livada s kojima smo u kontaktu tijekom cijelog dana. Za mene ne postoji bolje mjesto za ovakav seminar i zapravo je jedinstveno mjesto i događaj u svijetu', kaže Pejić.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više