LJUBAV U PULI

Hrvatska je idealna zemlja i za prosidbe!

27.06.2012 u 12:51

Bionic
Reading

Nizozemac Max Boorsbom zaprosio je svoju djevojku Tamaru u romantičnom ambijentu pulske Arene

Nizozemki Tamari van der Heijden (25) ovoljetni godišnji odmor u Puli zasigurno će ostati u trajnom sjećanju. Naime, njezin

mladić Max Boorsbom (26) odlučio ju je zaprositi u romantičnom ambijentu pulske Arene. Dok je sinoć sunce polako uranjalo u more, dvoje mladih Nizozemaca ušetalo je u amfiteatar držeći se za ruke. Putem osvijetljenim bakljama stigli su do malog platoa ispod lukova, gdje je Max kleknuo i zaprosio je! Naravno, djevojka je pristala, ispustivši i pokoju suzu od uzbuđenja.

'Oboje volimo povijesne i arheološke znamenitosti pa sam odlučio na jednom od takvih mjesta zaprositi je. Moj je izbor pao na jedno od najljepših mjesta u Hrvatskoj – pulsku Arenu. Javio sam se Arheološkom muzeju Istre, čiji djelatnici su mi pomogli da sve bude savršeno', ispričao je Max Boorsbom nakon što je njegova odabranica rekla sudbonosno 'da'.

Prema Tamarinoj priči, Max je cijelog dana bio nervozan. Malo ju je iznenadio kad se pred odlazak u Arenu posebno dotjerao, ali rekao joj je kako nakon light-showa koji će se zbivati u Areni idu na neko posebno mjesto na večeru. Sve je izmislio, no nije mu zamjerila jer je iznenađenje koje joj je priredio zaista bilo veliko.

Max i Tamara upoznali su se prije sedam godina na Kraljevskom pomorskom fakultetu u Nizozemskoj i otada su nerazdvojni. Tamara studira na Katedri za međunarodne odnose Sveučilišta u Groningenu gdje će uskoro magistrirati, dok je Max danas potporučnik u Kraljevskoj nizozemskoj mornarici. Kako vele, posljednjih godinu dana i žive zajedno. Par voli putovati, pa su za svoj odmor ove godine izabrali Istru.

Tako je pulski amfiteatar poslužio kao savršena kulisa za predstavu koju je jedan romantičan mladić priredio svojoj budućoj supruzi. Usto, Tamara je sudbonosno 'da' rekla u pravom trenutku, jer se par uskoro nakratko oprašta, budući da Max odlazi u šestomjesečnu protupiratsku misiju.