IN YOUR POCKET

Novi besplatni vodiči za Dubrovnik i Split

08.06.2012 u 13:03

Bionic
Reading

Nova izdanja 'Dubrovnik i Split in your pocket' za ljeto 2012 + Mini guide za svaki grad, od ponedjeljka 11. lipnja, mogu se pronaći u svim turističkim zajednicama i info punktovima u gradu i županiji, hotelima, hostelima i putničkim agencijama, a mogu se naručiti ili besplatno skinuti sa stranice www.inyourpocket.com

Ako ste vlasnik iPhone mobilnog uređaja, izdanje Dubrovnika možete prelistati putem aplikacije a uskoro i Split, tu je i QR Code za sve Smartphone korisnike.

Ovosezonski broj Splita (peti broj) i Dubrovnika (10. broj) donosi mnoštvo ljetnih i slatkih zanimljivosti za sve čitatelje i goste. Od raznih kulturnih i zabavnih događanja, zanimljivosti iz područja gastronomije, preporuke raznih sportskih aktivnosti poput pješačenja, biciklizma, slobodnog penjanja, big game fishinga, bogate šoping liste i zanimljivog priloga na temu 'Diving in the Adriatic', a u splitskom izdanju i veliki prilog o Makarskoj Rivijeri.

In Your Pocket, europski izdavač poznatih turističkih časopisa na engleskom jeziku, već 20 godina izlazi na području Europe i pokriva oko 25 zemalja, a nalazi se među deset vodećih izdanja u kategoriji 'Best Travel Guide Publisher'.

Sa ovim brojem Splita i Dubrovnika, slavimo svoj 20 rođendan i pozivamo Vas da svoj primjerak nabavite što prije jer bi svih 160.000 moglo brzo planuti. Preko 80 stranica čiste uživancije, malog A5 formata, lagan za korištenje i transport i najbitnije – besplatan!