SKANDALOZNA 'MISS TRAVEL'

Sramotna ponuda putovanja samo za lijepe žene

04.06.2012 u 13:06

Bionic
Reading

Internetska stranica Miss Travel nudi nevjerojatno skandalozan aranžman: ženama koje su, prema njihovoj procjeni, dovoljno zgodne, nudi se mogućnost pronalaska velikodušnog bogatog muškarca s kojim će luksuzno putovati, i to sasvim besplatno. No, postavlja se pitanje prave cijene takvoga putovanja te koja žena bi doista išla tako daleko zbog kakvog putovanja

Nakon svih mogućih datinga, pojavio sasvim sramotan i skandalozan način da djevojke pronađu Gospodina Pravog - jet set dating. Internetska stranica pod nazivom Miss Travel tvrdi kako može pomoći ženama da putuju svijetom u velikom stilu dok cijeli aranžman financiraju moćni muškarci koji imaju sve u životu osim veze. No postoji trik - da biste se kvalificirali, morate biti privlačni po kriterijima stranice. Također, postavlja se i pitanje kakva bi se vrsta djevojke željela prijaviti na ovu stranicu samo da bi osjetila malo atmosfere iz filma 'Zgodna žena'?

Početna stranica Miss Travel izgleda bezopasno s crtežima glamuroznih muškaraca i žena u stilu pedesetih koji podsjećaju na likove iz serije 'Muškarci s Madisona'. Stranica dijeli svoje članove u dvije skupine: 'privlačne' (žene) i 'velikodušne' (muškarce).

Žene mogu koristiti stranicu besplatno, ali muškarci moraju platiti za razgovor sa ženama – cijena je 200 kuna za 30 dana članarine ili 600 za 180 dana. Žena mora postaviti svoju fotografiju i čekati da vidi je li prošla inicijalni test – evaluaciju fotografije. Novinarka Daily Maila, Joanne Hegarty, pokušala je otkriti kako izgleda aranžman stranice Miss Travel. Nakon što je prihvaćena kao 'atraktivna', morala je napisati kratki profil uključujući dob, boju kose i očiju, interese i navesti što očekuju od svog suputnika. Muškarci i žene mogu unijeti i prihode.

Nije nebitno napomenuti da je vlasnik kontroverzne stranice Brandon Wade koji je ranije pokrenuo 'seks za novac' stranice SeekingArrangement.com, SeekingMillionaire.com i WhatsYourPrice.com. Stranica napominje da eskort usluge nisu dopuštene. Ako se nekom muškarcu svidite, on će vam poslati 'mig' i razgovor može početi.

Većina žena koja koristi Miss Travel u dvadesetim je i tridesetim godinama i živi u svim dijelovima svijeta, a ima i članova iz Hrvatske. Tako je među 'velikodušnim' muškarcima izlistan 28-godišnji Splićanin, katolik, Rak po horoskopu, pušač koji se predstavlja kao online poduzetnik, nezainteresiran za ozbiljne veze.

Miss Travel, zaključuje Daily Mail, posljednje je mjesto na svijetu na kojem bi bilo koja zdrava žena trebala tražiti ljubav.