tportal.hr

Zagreb
+17
Osijek
+16
Pula
+16
Rijeka
+19
Zadar
+16
Split
+18
Dubrovnik
+15

DOLAZE NA LJETOVANJE

Hrvatska sve popularnija među Nizozemcima

Dosad su stanovnici Nizozemske najradije ljetovali u Francuskoj, Španjolskoj i Njemačkoj, ali popularnost Hrvatske sve više raste

Datum objave:
16.5.2012 13:01

Zadnja izmjena:
16.5.2012 14:16

Iako i Nizozemci osjećaju negativan utjecaj recesije, mnogi od njih ipak će si priuštiti uživanje u godišnjem odmoru tijekom ljetnih dana. Mnogi od njih posjetit će i Hrvatsku koja je među Nizozemcima, kako piše Dutchnews.nl, sve popularnija turistička destinacija.

Dosad su stanovnici Nizozemske najradije ljetovali u Francuskoj, Španjolskoj i Njemačkoj, a to su i dalje najpopularnije destinacije. No, i naša zemlja sve se češće nalazi na popisu omiljenih odredišta, a takav trend vjerojatno će se nastaviti i u nadolazećim godinama.

Gotovo 11 milijuna Nizozemaca ovoga će se ljeta zaputiti na ljetovanje, pokazuju službena predviđanja. To znači blagi pad u odnosu na prethodnu godinu, a najveći krivac za to je, kako izvještava službena turistička agencija, teška ekonomska situacija u cijeloj Europi.

179496 ,178391 ,145481,135411

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr