Putovanja ODMOR U SPLITU

Hotel Park, pravi izbor kad ste u Splitu!

  • Autor: tportal.hr
  • 4.5.2009 9:06:38
  • 30.4.2009 15:38:01

Prvosvibanjski praznici u Splitu, u hotelu Park, zasigurno će vam promijeniti stav o Splitu kao prolaznom gradu! Čekamo vas s izuzetno povoljnim aranžmanom u koji su uključeni šampanjac s fritulama, sommellierski tečaj s degustacijom autohtonih vina, klavirske večeri itd.

Hotel Park je upravo spoj tradicije, splitskog gostoprimstva, Bačvica i picigina te jako dobre spize. Nije bez razloga uvriježena stara splitska uzrečica 'jede se ka u parka'.

Kao hotel s tradicijom dugom 88 godina, postali smo simbol grada, pa kao najsplitskiji hotel gajimo tradiciju ugoščavanja kako predsjednika i premijera, tako i slavnih glazbenih i filmskih umjetnika, sportaša, reprezentativaca Brazila, Njemačke, Poljske te  klubova Rome, Grasshoppera itd.

Osim toga, hotel Park je mjesto gdje nastaje dobar posao, jer odsjesti u hotelu Park znači sklopiti dobar posao! Mnogobrojne renomirane tvrtke organiziraju seminare, radionice te domjenke u našim prostorijama za seminare i sastanke te  u nadaleko poznatom restoranu Bruna.

Uvjerite se i vi zašto smo proglašeni hotelom godine 2004, 2005, 2006. i 2007!
Opustite se i uživajte u ambijentu koji traje još od 1921.

Kontak na stranici www.hotelpark-split.hr ili na broju telefona 021 406 406.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više