NAGRADNI NATJEČAJ

Provedite wellness vikend na Braču

16.04.2012 u 09:43

Bionic
Reading

Tportal.hr i Bluesun hoteli su za svoje čitatelje pripremili nagradni natječaj u kojem možete osvojiti dvodnevni paket za dvije osobe u prekrasnom Bluesun hotelu Elaphusa**** u Bolu na Braču.

Ono što morate napraviti je poslati kratki tekst na temu 'Zašto baš ja zaslužujm...' na mail tportal@tportal.hr zajedno s osobnim podacima, a najbolji, najoriginalniji i najzabavniji tekst ćemo nagraditi s dva noćenja u Bluesun hotelu Elaphusa**** u Bolu na Braču (iskoristivo u svibnju 2012., točan termin dolaska po dogovoru)

Tekst ne smije sadržavati više od 1000 znakova, zajedno s razmacima!

Svakako pročitajte Pravilnik natječaja

Trajanje natječaja je od 16. do 27. travnja, a imena dobitnika objavit ćemo na tportalu 30. travnja.

Jutro okupano sunčanim zrakama, mirisi mediteranskog bilja, sjena stoljetnih borova – san je koji se ostvaruje u Bluesun hotelu Elaphusa****, vodećem wellness & spa hotelu u Hrvatskoj.

Grand hotel Elaphusa**** jedan je od najvećih hotela u Bluesun grupaciji, a hotelska ponuda je jedna od najbogatijih u Hrvatskoj: odmor, kongresi, wellness, tenis, indoor golf, kuglanje, disko i taverna tek su neki od razloga zbog čega Bluesun hotel Elaphusa**** u Bolu ugošćuje brojne hrvatske znamenite ličnosti iz politike, sporta i show businessa.

Kratka šetnja od hotela dovest će vas do glasovite plaže Zlatni rat, a kristalno čisto more uvijek mami za osvježenjem. Thalasso wellness Bluesun hotela Elaphusa**** zauzima više od 4000 m2 otvorenog i zatvorenog prostora te spada među najveće wellness centre na Jadranu. Luksuzne i prostrane hotelske sobe te bogata ponuda hotela i vrhunska usluga karakteristike su tog velebnog hotela. Hotel je udaljen 50 m od mora.

Više informacija možete pronaći na www.hotelelaphusabrac.com

Paket po osobi uključuje:

•2 noćenja u dvokrevetnoj sobi
•Buffet doručak
•neograničeno korištenje fitnessa i Wellness & Spa Oaze (unutrašnji bazen i whirpool sa grijanom morskom vodom, vanjski bazen i whirpool sa morskom vodom, Finska sauna, Infracrvena sauna, Turska sauna, Relax soba sa grijanim vodenim i keramičkim ležajevima, Tuš iznenađenja, Rimske saune: Laconium i Caldarium) za vrijeme boravka u hotelu; Ogrtač i papuče u sobi.
•1 x kupka s morskim algama (20 minuta)
•1 sat Indoor Golf tijekom boravka.
•Nordic walking, Aerobic, Aqua-aerobic, Kinesitherapy
•1 večer Dalmatinska gala večera (buffet) u hotelu uz klapsku pjesmu

Rezervirajte svoje mjesto pod suncem na jednoj od naših destinacija, uživajte u našoj ponudi a sve ostalo prepustite našem stručnom osoblju. O našoj bogatoj ponudi saznajte više na www.bluesunhotels.com

Pobjednica natječaja je Kristina Piršić iz Delnica, a pobjednički tekst pročitajte u nastavku.

'Zašto baš ja zaslužujem osvojiti wellness vikend na Braču? Odgovor je vrlo jednostavan. Živim u Gorskom kotaru, iza sedam planina i gora daleko sam od mora. U snijeg gledam tri do četiri mjeseca, ne vidim ni sunca ni mjeseca. Već mi je dosta čišćenja snijega, želim dolje s toga brijega, na Bol na Braču jer od lopate me kičma boli, dobro bi došlo malo morske soli. A zima će brzo pokucati na vrata, a ja ni ove godine neću vidjeti Zlatnoga Rata. Stoga, da bi u Dalmaciju mogla poći, nagrada mi mora doći.'