RAJČICA DIZAJN

Kreativni suveniri koji stižu ravno iz pećnice

06.04.2012 u 13:00

Bionic
Reading

Stiglo je vrijeme za suvenire koje ćete ponosno nositi, a ne ih skrivati u ladici! Majice, šalice i platnene vrećice ovog proljeća dobivaju novo lice: na njima oživljavaju najdraži motivi gradova koji nas okružuju, ovjekovječene su najljepše uspomene na praznike te ostaju sjećanja na vrijeme provedeno u gradu i državi crveno-bijelih kockica, zelenih planina, beskrajnog plavetnila i tisuću otoka

Kreativni radovi mladog kreativnog dvojca iz Zagreba koji stoji iza imena Rajčica Dizajn hrvatskom, ali i inozemnom tržištu nudi nova kreativna i nadasve moderna rješenja suvenira koja ćete poželjeti ponijeti kući i nositi ih svaki dan.

Priča o Rajčica Dizajnu započinje u Rimu, Parizu, Berlinu i Londonu, ona se širi na Dubrovnik, Split, Šibenik, Rijeku, Osijek i ostale hrvatske gradove, u njoj žive Istra, Gorski kotar i Slavonija, ali zaplet dobiva u Zagrebu. Glavne uloge igraju zaljubljenici u putovanja koji su svoje doživljaje htjeli iskazati na drugačiji, inspirativniji način. Već dugi niz godina putuju Europom u želji da bolje upoznaju druge kulture: njihov jezik, običaje, način života. Svjesni da Hrvatska i njeni gradovi mogu ponuditi više, bolje i zanimljivije od većine gradova, ali na žalost turistima nude vrlo malo, odlučili su uzeti stvari u svoje ruke i ponuditi suvenire koje bi i sami nosili.

Upravo tako nastale su kolekcije Rajčica Dizajn majica, platnenih vrećica, keramičkih šalica i bedževa s tiskom na temu Hrvatske i Zagreba koje odišu mladenačkim duhom, ali i tradicijom ističući glavne zaštitne znakove naših gradova i mjesta: građevine, umjetnine, prehrambene proizvode, jezične konstrukcije, značajne osobe iz prošlosti i sl. Funkcionalnost i kreativnost ovih suvenira vidljiva je i u samom pakiranju. Na izbor su dvije vrste pakiranja majica: pakiranje u alu ambalaži koji asocira na svježe jelo s rajčicom koje stiže ravno iz pećnice, te pakiranje u najlonskoj foliji koje je nadasve praktično za putnike namjernike.