PUT OKO SVIJETA

Sutra počinje prvi međunarodni sajam turizma Place2go by Mazda

29.03.2012 u 14:40

Bionic
Reading

Preko 100 izlagača iz 13 zemalja, bogato uređeni štandovi, obilje informacija, raznolika predavanja i fantastična nagradna putovanja čekaju posjetitelje ovaj vikend na međunarodnom sajmu turizma Place2go by Mazda. Ulaz je besplatan!

Na Place2go by Mazda sajmu turizma s najatraktivnijim ponudama posjetitelje će upoznati izlagači iz Indonezije, Malezije, Tajlanda, Maldiva, Njemačke, Mađarske, Srbije,

Slovenije, Francuske, Katara, Austrije, Bosne i Hercegovine te naravno iz Hrvatske.

Putovanje oko svijeta počinje na samom ulazu gdje posjetitelji dobivaju svaki svoju turističku putovnicu u koju će moći sakupljati žigove. Oni im omogućuju OSVAJANJE ODLIČNIH NAGRADA. Neke od njih su putovanje na Maldive, u Bangkok, Berlin, aviokarte za Istanbul, Pariz, Kuala Lumpur, vikend u Beču s Mazdom CX-5, Samsonite koferi, Sony NEX-5 fotoaparat.

U sklopu sajma odvijaju se razna putopisna predavanja. Svatko će naći nešto za sebe. Za ljubitelje gradskih putovanja tu su predavanja o atrakcijama Berlina ili Beograda, za one u potrazi za egzotičnim destinacijama tu su izlaganja o Francuskoj Polineziji, Karibima, Maleziji, Indoneziji i Tajlandu, a posjetitelji će moći saznati i više o tome kako putovati s djecom, kamo putuju pravi avanturisti ili ronioci, kako se mijenjati za kuću s potpunim strancima ili krenuti na put oko svijeta, te koje ih ljepote očekuju u Pakistanu, Kirgistanu, Nepalu i Zambiji.

U subotu će na sajmu nastupati plesačica iz Indonezije.
Posjetitelji će se moći fotografirati na tropskoj plaži s aktualnom Miss turizma Hrvatske Viktorijom Jug.
U subotu je na programu i nastup Marka Tolje i Kazališta sjena u Muzeju Mimara. U Mimari će se u sklopu sajma održati večera za izlagače, veleposlanike i posebne goste uz zabavni program. Na događaju koji počinje u 20 sati nastupat će Kazalište sjena te pjevač Marko Tolja, koji će između ostalog otpjevati svoju prigodnu pjesmu 'Putujem'. Program vodi glumica Mila Elegović Balić. Svi novinari koji žele prisustvovati događaju slobodno se jave na dolje navedene kontakte za medije.
Radno vrijeme sajma je od 10 do 19 sati.