tportal.hr

Zagreb
+17
Osijek
+19
Pula
+21
Rijeka
+19
Zadar
+19
Split
+22
Dubrovnik
+20

RAJ NA ZEMLJI

Ovo su hoteli s najljepšim pogledom na svijetu

Zatočeni ste na radnom mjestu i razmišljate o bijegu na godišnji odmor? Ako ste tip koji najviše voli more i vodu, ove destinacije i hoteli će vam se sigurno svidjeti

Datum objave:
26.3.2012 10:40

Zadnja izmjena:
26.3.2012 11:24

Vezane teme

Među devet najljepših 'vodenih' destinacija s vrhunskim hotelima nalazi se Rock House hotel na Jamajci. Hotelski kompleks je smješten na stijenama, a ispod se prostire prelijepo more. Rock House se našao i na listi Patricije Schult u knjizi koja govori o tisuću mjesta koja obavezno vrijedi posjetiti u životu, piše Daily Mail.

Gaia hotel u Kostarici uz prelijepu prirodu pruža doživljaj raznih životinjskih vrsta, a uz pogled na more paralelno se uzdižu nevjerojatne planine.

Na kalifornijskoj obali nalazi se jedan od najljepših hotela koji izgledom podsjeća na Škotsku, Ritz-Carlton. Titulu jednog od najboljih hotela na svijetu dobio je i od Conde Nast Travelera.

Jade Mountain u St. Luciji pravo je utočište za odmor koje ne priznaje nikakvu tehnologiju. Tamo nećete gledati televiziju ni surfati internetom. Jednostavno se možete prepustiti karipskom moru i tropskim šumama.

Joule u Dallasu ima bazen na desetom katu s kojeg se pruža jedinstven pogled na grad. Bazen je postavljen tako da kupači imaju dojam kao da su na rubu zgrade.

Monterey Plaza u Monterey Bayu u Kaliforniji smještena je tik uz plažu pa se gosti mogu buditi uz miris i šum valova. Osim morskog zraka, u blizini su morski tuljani i delfini koji se ne boje ljudi.

Trapp Family Lodge nalazi se u Vermontu, a prirodom podsjeća na scene iz poznatog filma 'Moje pjesme, moji snovi'.

Još jedan hotel među devet najboljih nalazi se u Kostarici i najvišoj točki Manuel Antonio. Hotel La Mariposa ima pogled na Pacifički ocean, ribarsko mjesto Quepos i nacionalni park Manuel Antonio.

Na Jamajci se nalazi i dragulj The Caves. Također je smješten na obroncima stijena i pruža fantastičan pogled na more i okolnu prirodu.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr