HOTELI LONE I MONTE MULINI VAS POZIVAJU

Romantični vikend na dizajnerski način

20.03.2012 u 15:33

Bionic
Reading

Iako je Valentinovo već daleko iza nas, za romantični vikend s voljenom osobom u Rovinju koji ćete zauvijek pamtiti, nikada nije kasno. Romantika na dizajnerski način možda zvuči neobično ali svakako garantira izvrstan provod. Prošle godine u Rovinju otvoren je prvi hrvatski dizajnerski hotel Lone koji je ove godine prvim toplijim danima ponovno otvorio vrata za svoja goste

Romantični vikend u ovom hotelu započinje otvaranjem šampanjca koji će vas za dobrodošlicu dočekati u sobi modernog dizajna, s čijeg se balkona pruža predivni pogled na zaštićenu šumu Zlatni rt i parkove koji okružuju hotel. Sasvim idealno mjesto za guštanje u čaši istarskog vina uz zalazak sunca.
U ovom hotelu čak niti ružno vrijeme neće moći pokvariti vaš romantični vikend jer cijelo popodne možete provesti u opuštanju u wellness centru hotela u tzv. „potopljenim sobama“, saunama ili pak uz masažu lica ili tijela u dvoje. Ako ste više osoba koja preferira aktivan odmor, onda je šetnja ili vožnja bicikle kroz park šumu ili pak do centra Rovinja koji je udaljen svega 15 minuta ugodne šetnje uz obalu mora, odličan izbor.
Za romantičnu večeru uz svijeće, stol za dvoje rezerviran je u a la carte restoranu „L“ koji je smješten u posebno atraktivnom dijelu hotela s terasom koja se otvara prema livadama oko hotelskog bazena. Desert po želji možete dovršiti na terasi u sobi ili pak večer možete produžiti ludim provodom u Night clubu hotela. Jutro prije odlaska neka ne predstavlja stres i ne morate žuriti s pakiranjem jer hotel omogućuje kasni check out, ali i doručak u sobi tako da romantični vikend možete završiti kada to vama odgovara.

Za nešto luksuzniji romantični provod, vožnju automobilom morat ćete produžiti za tek nekoliko metara do boutique hotela Monte Mulini, prvog hotela s pet zvjezdica u Rovinju. Tu ćete iz svoje sobe uživati u prekrasnom pogledu na uvalu Lone koja se nalazi podno hotela, a u deluxe sobi će vas kao poklon dočekati čokoladice, boca istarskog vina, bočica maslinovog ulja, svježe voće… dan provedite na suncu uz bazen ispred hotela ili pak u wellness centru u parnoj kupelji i masažama za dvoje. Romantičnu večeru uz svijeće u restoranu Wine Vault pripremit će vam chef Tomislav Gretić koji će za vas odabrati samo najbolje namirnice i pripremiti jelo za pamćenje. Za potpun doživljaj, jelo valja sljubiti s jednim od 600 etiketa domaćih i inozemnih vina koje restoran nudi. Pri odabiru pomoći će vam jedan od sommeliera restorana, no zanimljivo je da su u karti zapisani i naputci o porijeklu svake sorte i naputci za pravilno kušanje vina tako da će se i za vinske laike, posjet restoranu pretvoriti u pravi doživljaj i sasvim novo iskustvo.

Ovi zanimljivi paketi, ali i mnogi drugi, dostupni su na internet stranicamahotela Lone i Monte Mulini i mogu se rezervirati putem online bookinga ili pozivom na broj telefona Maistrinog call centra 052 800 250