OSTAVLJAJU BEZ DAHA

Pogledajte najljepše plaže na svijetu

09.03.2012 u 10:01

Bionic
Reading

Posjetitelji internetske stranice za putovanja TripAdvisor odabrali su 25 najljepših plaža na svijetu, a pogled na njih nadmašuje svaku maštu

Pomoću čak milijun recenzija svojih čitatelja, internetska stranica za putovanja TripAdvisor složila je listu 25 najboljih svjetskih plaža. Očit izbor čitatelja bile su plaže kao što su Cabo San Lucas u Meksiku i Honolulu na Havajima. No svoje mjesto pod suncem pronašli su i dosad relativno nepoznati biseri kao što su plaža Marsa Alam u Egiptu te ne baš glamurozna plaža Myrtle u Južnoj Karolini.

Na prvome mjestu nalazi se plaža Providenciales na Karibima, kojoj su bijeli pijesak, čisto i mirno more te samotne uvale donijeli prvo mjesto već drugu godinu zaredom - idealna je za obiteljski odmor, a posebno romantičnom smatraju je mladenci.

U priopćenju za novinare Barbara Messing iz TripAdvisora je rekla: 'Putnike koji traže kratki predah od zime ili pak oni koji već planiraju svoj veliki godišnji odmor oduševit će već nagrađivane plaže koje su doista predivna odredišta za odmor.'

Na listi 25 najljepših plaža svijeta, od kojih je čak osam u Sjedinjenim Američkim Državama, nažalost, ne nalazi se nijedna iz naše zemlje, pa nam ostaje samo zaključak da posjetitelji stranice TripAdvisor još uvijek nisu otkrili naše predivne plaže.