ROBERTO CAVALLI:

Armanijev hotel izgleda kao psihijatrijska bolnica!

01.03.2012 u 09:39

Bionic
Reading

Jedan od najvećih hedonista u svijetu mode dizajner Roberto Cavalli kritizirao je uređenje hotel kojeg je u Milanu otvorio njegov kolega Giorgio Armani, a najviše mu predbacuje minimalističko uređenje

Dva talijanska modna mogula od jučer su, čini se, u otvorenom ratu. Talijanski modni dizajner Roberto Cavalli, poznat kao veliki bonvivan, osvrnuo se na izgled novog hotela Giorgia Armanija u Milanu uređenog u minimalističkom stilu.

Asket poput Armanija na minimalizmu je izgradio svoj modni brand, za razliku od Cavallija koji u ničemu nije suzdržan, ponajmanje u svojim modnim krecijama koje su pune boja, lepršave, izazovne i raskošne.

' Između mene i Armanija uvijek je postojao jedna ponor. Pa jeste li vidjeli tu građevinu, izgleda kao psihijatrijska bolnica', rekao je Cavalli novinaru talijanskih novina La Repubblica

Shvativši da je bio malo preoštar pokušao je ublažiti svoju izjavu pa dodao. 'Ipak, ja volim Armanija', tvrdi Cavalli.

Interijer hotela nije se svidio ni jednom od posjetitelja koji je u njemu prenoćio. 'Nimalo udobno mjesto. Izgleda kao čekaonica na aerodromu u Singaporeu', komentiraju neki od gostiju Armanijevog luksuznog hotela.