NAGRADNJAČA

Vodimo vas na 21. zagrebački sajam nautike

13.02.2012 u 07:00

Bionic
Reading

Plovimo i dalje na tradicionalnom Zagrebačkom nautičkom sajmu. Sajam će se održati od 22. do 26. veljače, a mi ovom prilikom poklanjamo 5x2 ulaznice svojim čitateljima!

U četiri paviljona bit će izložena bogata ponuda manjih plovila, motora, navigacijskih uređaja, nautičke odjeće i obuće, opreme za ribolov i ronjenje. Gotovo svi domaći brodograditelji koji uspješno opstaju na tržištu spremaju svoje nove modele koje će predstaviti nautičkoj publici u Zagrebu.

Od atrakcija za posjetitelje izdvajamo 115 godina stari drveni leut koji je prošao gotova sva mora Europe dok će Nenad Vlahović, samouki moreplovac održat javno predavanje za sve zainteresirane koji žele čuti više o njegovom hrabrom pothvatu.

Organizatori su pripremili i vrijedne nagrade za posjetitelje, a jedan će sretnik osvojiti sedmodnevno krstarenje za šest osoba na jahti Linssen Grand Sturdy 29.9 AC ili glavnu nagradu Pneumatski čamac RM 310 Sport Line.

Ako niste te sreće još uvijek vam ostaju ostale atraktivne nagrade koje su pripremili sponzori sajma.

Cijena ulaznice bit će kao i prošle godine, 30 odnosno 15 kuna za učenike, studente i umirovljenike. Očekuje se više od 20.000 ljubitelja nautike na ovogodišnjem nautičkom sajmu u Zagrebu.

Otplovite i provjerite više info na: Zagrebački Velesajam

Po dvije ulaznice su osvojili:

Iva Tatić
Gordana Ivanković
Danko Sarajčić
Damir Belšćak
Ivanka Hajsok

Dobitnici ulaznice preuzimaju na Glavnom ulazu u Zagrebački velesajam, info punktu uz predočenje osobnog dokumenta u periodu 22.-26. veljače.