BOGATIJA PONUDA

Germanwings uvodi novu liniju iz Kölna prema Rijeci

11.01.2012 u 13:26

Bionic
Reading

Njemački niskotarifni zrakoplovni prijevoznik Germanwings će od ožujka proširiti ponudu letova iz Hrvatske prema Njemačkoj uvođenjem linije iz Zračne luke Rijeka prema Kölnu

Tako će putnici iz Rijeke moći, tri puta tjedno, počevši s 27. ožujkom, letjeti novom linijom prema njemačkom poslovnom i turističkom središtu Kölnu, kamo će stići za tek nešto više od sat i pol. I dok će letovi utorkom iz zračne luke Rijeka kretati ujutro (točnije u 09:25 sati), oni četvrtkom i subotom pogodovat će putnicima koji biraju kasnije letove (četvrtak 12:55 sati, subota 16:55 sati). Rijeka, kao jedno od važnijih poslovnih središta u Hrvatskoj, logična je nova domaća destinacija u Germanwingsovoj ponudi, nakon Zagreba i Splita, s obzirom na orijentiranost prema poslovnim korisnicima i letovima prema europskim poslovnim središtima. Uz to, kao središte kvarnerske regije, Rijeka je atraktivna destinacija i za turiste, koji, uz poslovne putnike, te posjetitelje prijatelja i rodbine, predstavljaju ciljnu skupinu kojoj se Germanwings obraća.

Ova je nova linija dodatno obogatila ponudu Germanwingsovih letova iz Hrvatske prema Njemačkoj, Rijeka je šesti hrvatski grad koji se ističe u ljetnom rasporedu letenja u 2012. godini, uz Zagreb, Split, Zadar, Dubrovnik i Pulu. Naime, Germanwings je prva niskotarifna zrakoplovna kompanija koja je još 2004. godine uvela letove za Hrvatsku te iz Hrvatske prema Njemačkoj, a s obzirom da u svojoj ponudi ima letove prema više od 75 destinacija, putnicima omogućuje da presjedanjem putuju do većine gradova do kojih ne postoje direktne linije.

Germanwings je svojim putnicima pripremio iznenađenje – od  11. siječnja (u 12 sati) do 15. siječnja (u 23:59 sati) na svojoj će internetskoj stranici ponuditi čak 2 milijuna avionskih karata za sve destinacije u ponudi i letove u periodu od 21. siječnja do 27. listopada ove godine, počevši s cijenom od 29,99 EUR.

Dio je to rođendanske proslave Germanwingsa, koji slavi svoj deseti rođendan u listopadu, do kad će putnicima svaki mjesec nuditi posebne ponude putem prigodne stranice www.germanwings.com/geburtstag. Jučer je započela i nagradna igra nas istoj stranici u sklopu koje korisnici trebaju pogoditi koliko je puta Germanwings od svog osnutka sletio u Lisabon, Berlin, Beč, London, Palma de Mallorcu, Barcelonu, Budimpeštu, Rim, Milano i Stockholm.

Uz redovite promocije Germanwings svojim putnicima nudi i čitav niz novih usluga te nadogradnju postojećih, među kojima se ističe Best Seat (najbolje sjedalo, usluga koja putnicima osigurava najveći prostor za noge od svih europskih zrakoplovnih tvrtki), Best tarifa (usluga koja, u najpovoljniju cijenu, objedinjuje zrakoplovnu kartu, naknadu za prtljagu te zrakoplovne takse), program lojalnosti Miles&More, te aplikacije za iPhone i Facebook.