ODMOR PUN UŽITAKA

Gostima hotela nudi se i erotski wellness

22.12.2011 u 13:08

Bionic
Reading

Za sve one koji žele oživjeti uspavani žar u vezama, Falkensteiner Hotel & Royal Spa Seefeld ima rješenje. Profesionalno savjetovanje stručnjaka o senzualnosti uklopljeno u stilski odmor pun užitaka pomoći će vam da se oslobodite svakodnevice, slobodno izrazite svoje želje i ideje, a da se pritom koncentrirate na svojeg partnera

Pod motom 'Lljubav, strast i životni kompas' seksualni terapeut Bernhard Moritz i tim hotela upućuju goste u ponovno oživljenu ljubavnu vezu, erotsku avanturu ili novo životno poglavlje.

'Prema anketi koju je provela renomirana agencija za posredovanje partnera ElitePartner, 45,7% ispitanih muškaraca i 47,1% ispitanih žena smatra kako je ispunjen seksualni život vrlo važan u dugotrajnoj vezi. A našim EroSPA želimo poticati upravo to', kaže Moritz. Osim parova, pozvani su i samci i oni koji putuju sami.

Obnavljanje prošlih veza, liječenje rana ostavljenih, ponovno otkrivanje svojega tijela ili dobivanje poticaja za otvaranje prema novim poznanstvima uklopljeno je u luksuznu i opuštenu atmosferu hotela s četiri zvjezdice na tirolskoj visoravni.

Savjetovanje parova i seksualno savjetovanje temelje se na principima i metodama sistematske terapije. Kao nadopuna koriste se i metode iz tjelesne terapije, tantričke tehnike, 'Touch for health', kao i reiki i rad s energijama te savjetovanja. Bernhard Moritz sastavlja programe koji odgovaraju individualnim željama, problemima i potrebama parova.

'Točka na i jest prekrasan ambijent u našem hotelu s četiri zvjezdice, koji je okružen čarobnom panoramom i adut je za uživanje. Wellness ceremonije i posjet 'privatnoj spa-sobi' s azijskom luksuznom kabinom i slanom špiljom pomažu da opet doživite osjećaj zajedništva. Dosada se sigurno neće pojaviti, dok su erotski trenuci obavezno na dnevnom planu. Ukoliko netko nakon terapije dobije želju provesti neko vrijeme u samoći, dakle pronaći vrijeme za sebe, Falkensteiner Hotel & Spa Royal Seefeld savršeno je mjesto i za to', kaže direktorica hotela Marina Albasini.