Putovanja OSIGURAJTE SE

Prije odlaska na skijanje ne zaboravite na putno osiguranje

  • Autor: tportal.hr
  • 23.12.2011 12:46:55
  • 22.12.2011 10:01:11

Kako boravak na snijegu za kojeg ste već izdvojili nekoliko tisuća kuna ne bi rezultirao dodatnim troškovima nepredvidivog liječenja u inozemstvu ili hitnog medicinskog prijevoza, ugovorite policu Allianz putnog zdravstvenog osiguranja. Imat će te pokriveno osnovno zdravstveno osiguranje, koje pokriva troškove nepredvidivog liječenja u inozemstvu i hitnog medicinskog prijevoza

Već ste krenuli na put bez putnog osiguranja?
Nema problema, još uvijek stignete ugovoriti Allianz putno osiguranje na web shopu ili putem m-Allianz mobilne aplikacije za iPhone i Android i sudjelovati u nagradnoj igri "Upiši Ivica"
U aplikaciju za online ugovaranje putnog osiguranje upišite riječ "Ivica" u naznačeno polje i na taj način izravno sudjelujte u nagradnoj igri. Možete osvojiti slijedeće nagrade:
iPad2 32GB WiFi+3G
20 zimskih kapa
20 skijaških traka


Uz zdravstveno osiguranje, koje u Allianzu automatski uključuje i osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, moguće je ugovoriti i osiguranje privatne odgovornosti (ako vi na skijalištu uzrokujete nezgodu druge osobe), osiguranje prtljage i osiguranje otkaza putovanja. Ako ugovarate skijaški aranžman preko agencije, preporučujemo da svakako ugovorite osiguranje od otkaza putovanja. Uvijek se može dogoditi da se zbog bolesti ili drugih nepredviđenih situacija morate otkazati skijanje, a ako nemate otkaz putovanja u pokriću, ne možete dobiti povrat novca. Policu putnog osiguranja možete ugovoriti u svim boljim turističkim agencijama, u poslovnicama Allianza ili online.

Preuzmite m-Allianz mobilnu aplikaciju za iPhone ili Android ili očitajte QR kod:

allianz
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više