TPORTAL.HR DAJE SVE OD SEBE

Dobitnici 19.12.

17.01.2012 u 12:43

Bionic
Reading

Još je samo tjedan dana do Božića, a mi smo vam za danas pripremili poklon pakete Rosala, Shiseido Perfect Mascaru, parfem Bulgari II, knjige u izdanju VBZ-a, Profila i Edicija Božičević, Cewe fotoknjigu, album grupe Evanescence, DVD-e filmova u izdanju Continental filma, poklon pakete Bottege Verde i Dovea, jednogodišnju ulaznicu za MSU te svečanu frizuru i paket Label.m proizvoda!

Danas će nagrade osvojiti čitatelji koji prvi odgovore točno na nagradno pitanje u razdoblju od 11 do 12 sati!

Imena dobitnika i pripadajućih im nagrada objavit ćemo sutra, 20. prosinca.

Sudjelovanjem u nagradnjači sudionici se prijavljuju za bilo koju od navedenih nagrada. Kako bi nagradili što više čitatelja navedene dnevne nagrade ćemo raspodjeliti na više dobitnika. Dnevne nagrade će biti rapoređene u poklon pakete koji će sadržavati jednu ili više nagrada.

Atlantic grupa je pripremila poklon paket Rosala koji sadrži dnevnu i noćnu kremu te tonik i gel za čišćenje lica.

Rosal Hydro Fresh
Djevojke u dvadesetima od sada mogu biti lijepe i njegovane u svakom trenutku! Za dubinsku hidrataciju mlade kože pobrinula se nova linija Rosal Hydro Fresh koja svojim aktivnim sastojcima dubinski vlaži i intenzivno njeguje kožu. Bogata formulacija sprječava gubitak vlage i omekšava kožu dajući joj svilenkast osjećaj.

Dnevna krema Hydro Fresh
HYDROCOMPLEX – dubinski vlaži i intenzivno njeguje kožu
EKSTRAKT PASIFLORE - sprječava gubitak vlage i omekšava kožu dajući joj svilenkast osjećaj
UV zaštita/SPF 10 – štiti kožu od štetnih sunčevih zraka

Noćna krema Hydro Fresh
HYDROCOMPLEX – dubinski vlaži i intenzivno njeguje kožu
ULJE NOĆURKA - poboljšava elastičnost, hrani i njeguje kožu te daje potrebnu hidrataciju
Osigurava dugotrajnu i intenzivnu hidrataciju

Everet u novi tjedan kreće sa Shiseido Perfect Mascarom i parfemom Bulgari II.

Shiseido Perfect Mascaru Definite Volume.
Maskara za izniman volumen trepavica.

Bulgari II
BLV Eau de Parfum II je inspiriran suvremenim doživljavanjem plave boje koja nagovještava naročito prirodan karakter mirisa, a u isto vrijeme otkriva njegovu intenzivnu, profinjenu stranu. Ime mirisa - BLV Eau de Parfum II daje istovremeno i konceptualno i formalno obilje, osvajajući budnom snagom Bulgari marke, stoga postaje idealan anagram suštine suvremenih juvelira. BLV Eau de Parfum II interpretira suštinu žene živahnom ženstvenošću i neodoljivim magnetizmom. Njene skladne geste prirodno su graciozne, a prodoran pogled mami i zavodi. Ona je ikona blistave suvremene elegancije, voli profinjene, ali prirodne mirise koji su savršena sinteza intenzivnog i prozračnosti, baš poput njenog mirisa BLV Eau de Parfum II. Ovaj miris označava početak novog koncepta bitnosti, gdje je snaga najprofinjenijeg sklada naglašena delikatnim nijansama punim energije i vitalnosti, prizivajući apsolutnu čistoću plavog, kromatskog svemira.

Iz Profila nam dolazi knjiga 'Kako ga zaluditi u krevetu'.

Siski Green, 'Kako ga zaluditi u krevetu'
Siski Green godinama prikuplja najerotičnije muške misli i najskrivenije tajne iz intimnog života jačeg spola te odgovara na pitanja čitatelja časopisa Men's Health. Na temelju takvog iskustva napisala je poticajan, inspirativan i praktičan vodič za veće uživanje u ljubavnom životu, koji nudi jednostavna rješenja za najčešće intimne probleme te ideje za nova istraživanja i pristupe. Kako napominje autorica, ovaj vodič će vas oduševiti jer ćete saznati da vašeg partnera više zanima vaš orgazam nego vlastiti, začuditi informacijom da većina muškaraca može doživjeti orgazam bez ejakulacije ili uvrijediti činjenicom da svaki drugi muškarac glumi orgazam! Ali svakako će vas potaknuti da budete samouvjerenije, kreativnije i aktivnije dok uživate u seksu. Postanite neodoljivom, istražujte njegovo tijelo, zajedno potražite položaje za seksualni uspjeh i usavršite izvedbu, poručuje Siski Green i obećaje – uz ispravan postupak, imat ćete onoliko seksa koliko želite i s muškarcem s kojim želite.

Cewe-fotoknjiga vam poklanja tri kupona za izradu vlastite fotoknjige formata A4, tvrdi uvez, 26 stranica.

CEWE FOTOKNJIGA predstavlja novu generaciju fotoalbuma, koju svaki pojedinac može izraditi u toplini vlastitog doma, od vlastitih fotografija. CEWE FOTOKNJIGA je poseban način da se sačuvaju uspomene na vjenčanje, krštenje djeteta, rođendan, nezaboravni godišnji odmor ili bilo koju drugu prigodu. Za izradu CEWE FOTOKNJIGE razvijen je jednostavan program za računalo, u kojem se lako može oblikovati fotoknjiga uz vlastiti odabir između različitih vrsta knjiških uveza, šarenih i jednobojnih tematskih pozadina za stranice, foto okvira, fontova i brojnih drugih dodataka pomoću kojih fotoknjiga postaje pravi unikat. Posebna prednost CEWE FOTOKNJIGE je neograničena mogućnost postavljanja, rotiranja, uvećavanja i ukrašavanja fotografija i tekstova, zbog čega je baš svaka CEWE FOTOKNJIGA jedinstvena.
U ponudi se nalaze četiri vrste uveza: tvrdi uvez, platneni uvez, mekani uvez i uvez od imitacije kože. Osnovni broj unutarnjih stranica je 26, a maksimalni 154. Broj fotografija nije ograničen.
Fotoprogram je formiran tako da korisnika prati kroz cijeli proces naručivanja; od odabira uveza i formata, pa sve do predaje narudžbe i odabira prodajnog mjesta za preuzimanje narudžbe.
CEWE FOTOKNJIGA je višekratno nagrađivani proizvod, od strane potrošača i uglednih institucija popust EISA-e (European Imaging and Sound Association) i TIPA-e (Technical Image Press Association). Zadnja nagrada dodijeljena CEWE FOTOKNJIZI je 'Plus X' nagrada.

Dallas Music Shop vam poklanja dva albuma grupe Evanescence

Nakon trogodišnje pauze koja je uslijedila nakon svjetskog uspjeha njihovog multi-platinastog albuma 'The Open Door', dobitnici Grammja Evanescence, upravo su izdali svoj treći studijski album, nazvan jednostavno 'Evanescence'. Producirao ga je Nick Raskulinecz (Foo Fighters, RUSH, Stone Sour, Alice in Chains, Deftones), a sniman je u poznatom Black Bird Studiju u Nashvilleu, početkom ove godine. Album je objavljen kao jednostruko CD izdanje i deluxe CD izdanje koje uključuje četiri bonus pjesme i DVD te uključuje već objavljene singlove 'What You Want' i 'My Heart Is Broken'. Oba izdanja možete kupiti u digitalnom formatu na www.dallasmusicshop.com.
Izuzetan osjećaj za dramu u glazbi Evanescencea - poput audio odiseje, koja u jednoj pjesmi vrlo često započne intimnim klavirskim uvodom, da bi se do uvijek himničnog refrena pretopila u žestoke gitarske rifove - pridobio je fanove u cijelom svijetu. Osnova njihove glazbe, koja varira od lijepe preko suptilne, do agresivne, pronalazi partnera u strastvenom vokalu Amy Lee, i tekstovima koji stvaraju povezanost s publikom koja traži identitet ili se bori sa osjećajima žudnje, nade, ljubavi i gubitka.

Nakladnička kuća VBZ je pripremila knjige 'Metatajna', 'Šangajska konkubina', 'Uglavnom su me voljele starije gospođe' i 'Zapisano u kostima'.

Mel Gill, 'Meta tajna'
'Metatajna' je knjiga o 'Tajni onkraj sviju tajni'. Donosi duboku analizu zakona svemira, uključujući i zakon privlačnosti. Iznosi obuhvatne, postupne metode ostvarenja želja koje vam pomažu u stvaranju obilja, ljubavi, zdravlja i sreće o kojima ste oduvijek sanjali. Temelji se na stvarnim događajima i poukama koje je autor usvojio prijateljujući s majstorima mudrosti iz cijelog svijeta.
Učitelji Metatajne na praktičan i mudar način detaljno govore o nekoliko drugih važnih zakona te raspravljaju o tajanstvenom djelovanju svemira.
Napokon ste u ruke dobili naš dar – ključ koji otključava malo poznate, tajne i drevne zakone koji se kriju u pozadini zakona privlačnosti, a dosad su bili poznati samo šačici odabranih. Ova je knjiga životni priručnik s prekrasnom, zanimljivom pričom o potrazi jednog čovjeka za vrhunskom tajnom, usprkos teškim fizičkim i emocionalnim izazovima s kojima se susreće putem.

Hong Ying, 'Šangajska konkubina
'Šangajska konkubina', kostimirani, povijesni ljubavni roman snažnog erotskog naboja s biografskom potkom i atmosferom suvremenog trilera novo je djelo Hong Ying, svjetski proslavljene autorice kineskog porijekla. Nakon međunarodnog uspjeha romana 'K: umijeće ljubavi', 'Paunov krik', 'Izdajničko ljeto' i autobiografije 'Kći rijeke', prevedenih na dvadeset i pet jezika, hrvatskoj je publici još jednom ponuđena izazovna, istovremeno melodramatska i iznimno napeta priča. Predstavljajući tekst romana gotovo u potpunosti dokumentarnom ispoviješću proslavljene šangajske glumice i zabavljačice s početka prošlog stoljeća, priča prati njezin uspon i pad – od gladne seljanke, preko maloljetne prostitutke i kriminalnog miljea, do svijeta visoke umjetnosti, ali i visoke politike i visokog zločina. Kao kulisa ovoj napetoj priči poslužit će dokumentaristički iscrtan onodobni kineski velegrad i provincija, kao i sveprisutna potka aktualnih povijesnih zbivanja. Istovremeno, riječ je o bezvremenoj, arhetipskoj priči o usponu i padu, ljubavi i smrti, ljubomori i zločinu, koja bi s nepromijenjenim učinkom mogla funkcionirati i na bilo kojoj europskoj ili svjetskoj pozornici.


Aleksandar Stanković, 'Uglavnom su me voljele starije gospođe'
Budući da su mi barem dvije osobe koje su u godinama moje jogunaste muškosti, nakon što je biologija stišala želju, rekle kako sam se, dok sam žudio za njima, jako dopadao njihovim majkama, priznajem da u potpunosti razumijem kako je bilo Aci Stankoviću kojega su, sam to kaže, uglavnom voljele starije gospođe. Da erotska žudnja za nespoznatim, bilo da se radi o tjelesnom ili umnom obliku spoznaje, rađa poeziju, to smo znali. No, da i odgoda čini isto, pomalo je novost. Jer kako drukčije do odgodom zvati trajnu spoznaju da kao objekt žudnje izmičeš generaciji i da te neka na to upozori kad je već i sama starija gospođa. Ova odgoda je slatka. Ima i drugih. S okusom pelina.
Pišući poetsku dijagnostiku vremena čiji je egzistencijalni oblik odgoda: odgoda ne samo boljih vremena, već i odgoda sadašnjosti u ime izraubanih simbola roda, mjesta i vremena... kojima se sve nespretnije prikriva državni i nacionalni kriminal, autor se književnopovijesno svrstava u niz pjesnika koji su, od Longina, preko Hölderlina do Adorna postavljali verzije pitanja: čemu pjesnici u oskudna vremena. Cinik bi rekao, ničemu, kao niti u vremena prosperiteta i sjaja. Trudbenik stiha, a Stanković to zacijelo jeste, poetizacijom golog života, ukazuje na optimizam koji, jetkoj ironiji i rezignaciji usprkos, nudi sretniju inačicu odgovora: pjesnici su potrebni! U vremenima kao što je naše, potrebni su nasušno! Potrebni su kao prevoditelji. Prevoditelji koji će jezik besmisla umorne i ponižavajuće nacionalne i globalne zbilje, stihovima koji samo naoko odražavaju svijet, slovo po slovo, pjesmu po pjesmu, knjigu po knjigu... pretvoriti u jezik smisla. A to svakako nudi i ova knjiga zrcalnog odraza svijeta kojeg su za nas stvarali gori od najgorih, a kakvog ni najgori među nama nisu zaslužili. Knjiga koja se ne zadovoljava zrcaljenjem zbilje. Nikako. Glasno ispisujući: dosta je odgoda, svaka njezina pjesma otvara i nudi prostor za korekciju. Gotovo svaka stranica ove knjige izgovara korektivnu mantru: svijet kakav jeste nije mjesto gdje pristajemo nastaviti živjeti; želimo, moramo i trebamo živjeti u svijetu kakav bi on trebao biti. Sve dok ga ne zavole i najstarije gospođe. A te su, znamo, vidjele svijeta.

Simon Beckett, 'Zapisano u kostima'
Novi roman perjanice novog britanskog trilera, Simona Becketta, nastavak je uzbudljive, na 28 jezika prevedene bestselling serije o forenzičnom antropologu dr. Davidu Hunteru, čije su uznemirujuće, nimalo ugodne slučajeve domaći čitatelji već imali priliku upoznati u iznimno dinamičnom prethodniku, romanu Kemija smrti.
Doktor David Hunter trebao je vikend provesti kod kuće, s voljenom ženom. Umjesto toga, odluči učiniti uslugu upornom policijskom inspektoru te preko uzburkanog mora otplovi do zabačenog škotskog otoka Rune gdje ga očekuje strašno otkriće. Hunter je smrt susretao u bezbrojnim oblicima, no ono što otkrije šokira čak i njega – gotovo u potpunosti spaljeno truplo, od kojega su preostala samo stopala i jedna šaka, leži u prostoriji koju plamen nije ni liznuo. Lokalna policija slučaj žurno proglašava nesrećom, no Hunterovi instinkti govore da nije tako. Uvjeren da je na otoku ubojica, ubrzo otkriva da Runa ni izdaleka nije spokojna zajednica kakvom se čini i da je spaljeno truplo samo jedna od mračnih tajni otoka. Na otok se zatim obruši sva silina atlantske oluje koja prekida strujne vodove i svaki dodir s kopnom. Dok oluja bjesni, ubojstva se počinju doista nizati...
Snažan, nepredvidiv, šokantnih zapleta, roman Zapisano u kosti novi je i doslovno izbezumljujući triler ovog sjajnog britanskog pripovjedača.

Iz Bottega Verde su pripremili dva poklon paketa.

Priroda na prvom mjestu
Bottega Verde vjeruje u autentičnu, prirodnu ljepotu.Više od 300 aktivnih prirodnih sastojaka dio su nasljeđa na kojem se temelji njezina linija kozmetike. Potpuno je fokusirana na kvalitetu:
od ideja o proizvodima do njihovog razvoja, kliničkih testiranja novih ideja i njihovog razvijanja, istraživanja imena proizvoda te načina njihovog pakiranja. Sve se radi unutar tvrtke. Iz Bottega Verde laboratorija za istraživanje i razvoj, u suradnji s prestižnim talijanskim Sveučilištima u Milanu i Paviji dolaze novi patenti i inovativne ideje:
Pluridefence: molekula dobivena od prirodnih aminokiselina koje djeluju protiv starenja. Oryzocream: biljni lipoproteinski emulgator s prirodnom UVA zaštitom. Plantadine: biljni lipoproteinski emulgator sa zaštitnim svojstvima za kožu. Plantalmond: biljni emulgator od badema, s hidratantnim, elastičnim i zaštitnim svojstvima. Širok spektar različitih proizvoda koji pokriva svaki vid njege i tretmana za lice i tijelo upotpunjuje se svake godine s više od 100 novih proizvoda. Mnogi od njih su originalni i nemaju ekvivalent na tržištu kozmetike. Vodeći smo proizvođač na području tretmana za lice i tijelo, gdje imamo najveći broj korisnika.

Continental film je za danas pripremio DVD-e filmova 'Cedar Rapids', 'Pobjeda na kvadrat', 'Kralj lavova' i 'When You're Strange'.

'Cedar Rapids'
Komedija u kojoj Ed Helms mijenja mali Brown Valley za Cedar Rapids, i predzaručnicu Sigourney Weaver za Anne Heche. Tim Lippe (Ed Helms) je predzaručen za Macy Vanderhei (Sigourney Weaver) i prodaje osiguranje, zbog posla koji ide nizbrdo polazi iz Wisconsina u Iowu.
Nakon što sramežljiv i naivni Tim dođe u veliki grad Cedar Rapids na konvenciju iz uspavanog Brown Valleya, život mu na put donese divljeg partijanera Dean Ziegler (John C. Reilly). Ubrzo, Tim upada na zabave, kupa se gol u hotelskom bazenu i zavodi ga sexy navijačica. Tamo biva oduševljen poslovnom kolegicom Joan Ostrowski-Fox (Anne Heche). Ako Tim može preživjeti ovaj vikend, možda mu se zauvijek promijeni život.

'Pobjeda na kvadrat'
Mike Flaherty (Paul Giamatti) je simpatični, ali nesretni odvjetnik koji ima više uspjeha vodeći - hrvački tim! Odvjetnik Mike se muči da ne izgubi svoju ženu Jackie (Amy Ryan) i dvije kćeri. U slobodno vrijeme, uz pomoćnog trenera Vigmana (Jeffrey Tambor), Mike vodi hrvačku ekipu srednje škole New Providence. Uskoro naiđe na problematičnog tinejdžera Kylea Timmonsa (Alex Shaffer) koji je ujedno i šampion u hrvanju, tada se Mikeova sreća okreće. No, stvari se zakompliciraju kada obiteljske tajne Kylea izađu na vidjelo

'Kralj lavova'
Nezaboravna animirana priča o lavu Simbi koji se nakon očeve smrti vraća u svoje kraljevstvo kako bi preuzeo krunu od zlog rođaka Scara. Kraljevskom zemljom u Africi vlada ponosni Mufasa, snažan i neustrašiv lav kojem najviše problema zadaje prevrtljivi, zavidni i podli brat Scar. Kada Mufasa ubrzo dobije sina, dražesnog i zaigranog lavića Simbu, prijetvorni Scar će smjesta početi smišljati plan kako da se riješi mladunčeta. Podmukli Scar Mufasu na prijevaru namami u klopku i gurne sa stijene, a tužnog Simbu optužuje da je ubio vlastitog oca. Uz pomoć novih prijatelja Simba će odlučiti osvetiti oca, kazniti Scara i ponovo se spojiti s romantičnom Nalom...

'When You're Strange'
Prvi dugometražni dokumentarac o Doorsima koji se koristi samo arhivskih snimkama tog benda od 1966. do 1971.
Film nagrađivanog scenarista i redatelja Toma DiCilloa otkiva nikad prije viđene snimke čuvenog benda The Doors i daje novi uvid u revolucionarni utjecaj njihove glazbe i njihovog nasljeđa. Kreativno nadahnuće četvorice briljantnih umjetnika - bubnjara Johna Densmora, gitarista Robbyja Kreigera, klavijaturista Raya Manzareka i pjevača Jima Morrisona – pretvorilo je Doorse u ikone rock glazbe i jedan od najutjecajnijih bendova uopće. 'When You're Strange' je prvi dugometražni dokumentarni film o njima.
Uz pomoć snimaka načinjenih od njihova osnutka 1965. do Morrisonove smrti 1971., film prati bend od hodnika filmske škole na UCLA-u, gdje su se Manzarek i Morrison upoznali, do pozornica rasprodanih dvorana. Naslovljen prema proslavljenoj istoimenoj pjesmi Doorsa, film bilježi stvaranje njihovih šest studijskih albuma u samo pet godina, kao i njihove uzbudljive nastupe uživo. Rijetke cinèma vèritè snimke nude intiman pogled na njihovu glazbenu suradnju – i živote iza pozornice.

Iz Dovea nam dolaze tri poklon paketa koji sadrže Dove Essential Nourishment mlijeko za tijelo te poseban Dove modni dodatak sezone - Alduk torbicu dizajniranu samo za Dove. Mala večernja torbica poznatog hrvatskog dizajnera Ivana Alduka pristaje uz svaku odjevnu kombinaciju, a najbolje uz njegovanu kožu.

Dove Essential Nourishment mlijeko za tijelo ne samo da hidratizira površinu vaše kože, nego je i dubinski njeguje za njen dugoročno ljepši izgled. Jedinstveni Deep Care kompleks sadrži koži prirodne hranjive tvari i bogato esencijalno ulje. Dokazana dubinska njega za mekoću dulje vremena.

Zagrebački Muzej suvremene umjetnosti razveselit će jednog čitatelja ili čitateljicu s godišnjom ulaznicom za posjet muzeju!

Muzej suvremene umjetnosti je današnji naziv za Galerije grada Zagreba koje su se sastojale od Galerije suvremene umjetnosti, Centra za fotografiju, film i televiziju, Zbirke Benko Horvat te Odjela knjižnice i dokumentacije, a u istom su sklopu, do osamostaljivanja, djelovali Atelijer Meštrović (danas Fundacija Meštrović), Galerija primitivne umjetnosti (Hrvatski muzej naivne umjetnosti) i Zbirka 'Jozo Kljaković' (danas pod upravom Centra za likovni odgoj).
Nakon dugogodišnjeg nastojanja da se Muzej smjesti u prikladniji prostor, 1998. godine donesena je odluka o izgradnji novog muzeja u Novom Zagrebu na križanju Avenije Većeslava Holjevca i Avenije Dubrovnik. Dana 17. studenoga 2003. postavljen je kamen temeljac nove zgrade Muzeja suvremene umjetnosti, a 11. prosinca 2009. svečano je otvorena nova zgrada MSU.

Top stil vas danas nagrađuje svečanom frizurom i paketom Label.m proizvoda (Honey & Oat šampon i regenerator)

Poznati brand Label.m razvili su Toni i Sacha Mascolo u suradnji s međunarodnim timom. The 4C Collection je linija koja se sastoji od 54 proizvoda, čije su formule na bazi prirodnih elemenata, grupiranih u 4 'C' skupine (Cleanse, Condition, Create i Complete). Kolekcija ima čvrsta obilježja transkulturalnosti u skladu s današnjom globalnom zajednicom, neovisno o tipu i teksturi kose, te spolu. Izvorište kolekcije je u trendovskoj londonskoj zajednici koja se okuplja oko glazbe i mode. Stvorena je da reflektira individualni stil, s proizvodima, koji uz profesionalne salonske usluge, daju upečatljiv izgled.
Frizerski studio Top Stil nalazi se na adresi Lanište 1H. Osim vrhunske usluge za koju su zaduženi Dino Muhović i Irena Dominić u salonu se koriste vrhunski preparati Label.m i Moroccanoil. Stručni tim će vam rado pomoći profesionalnim savjetom kako bi vaša kosa bila zdrava, sjajna i njegovana.

Edicije Božičević vam poklanjaju dva primjerka romana 'Odlazi brzo, vrati se kasno'

U jednoj pariškoj zgradi na vratima nekoliko stanova pojavile su se unatraške napisane četvorke. Uznemirena stanarka odlazi na policiju, no policija je smiruje misleći da je to tek bezazleni grafit. Jednoga dana pronađeno je mrtvo tijelo u zgradi u kojoj su također osvanule zagonetne četvorke, a u jednom malom naselju čovjek koji je oživio zanat 'izvikivanja' poruka na javnom mjestu, počinje dobivati i izvikivati sve čudnije, kriptirane poruke koje najavljuju kugu – prastaru pošast koja će ponovo snaći pariške stanovnike... Policijski inspektor Adamsberg sluti povezanost između ubojice, četvorke na vratima i kriptiranih poruka te kreće u lov na širitelja kuge, dok Parižane zahvaća panika zbog straha od zaboravljene smrtonosne bolesti...

Dobitnici nagrada:

Matilda Herceg iz Pazina (BLV Eau de Parfum II i knjiga 'Kako ga zaluditi u krevetu')

Jasminka Đikić iz Velike Gorice (Top stil svečana frizura i paket Label.m proizvoda)

Sabina Katić iz Križevaca (Dove poklon paket i knjiga 'Šangajska konkubina')

Zora Lukić iz Šibenika (Dove poklon paket i knjiga 'Uglavnom su me voljele starije gospođe')

Milica Popović iz Opatije (Dove poklon paket i knjiga 'Zapisano u kostima')

Danijela Ilić iz Zagreba (Rosal poklon paket i knjiga 'Meta tajna')

Zrinka Alilović iz Slavonskog Broda (Cewe fotoknjiga kupon i DVD filma 'Cedar Rapids')

Jelena Lončar iz Zagreba (Cewe fotoknjiga kupon i DVD filma 'Kralj lavova')

Goran Leko iz Zagreba (Cewe fotoknjiga kupon i DVD filma 'Pobjeda na kvadrat')

Roberta Krivičić iz Cerovlja (knjiga 'Odlazi brzo, vrati se kasno' i DVD filma 'When You're Strange')

Lidija Radić iz Požege (knjiga 'Odlazi brzo, vrati se kasno' i Shiseido Maskara)

Marko Babić iz Zagreba (godišnja ulaznica za posjet MSU)

Ivanka Hlobik iz Vukojevaca (poklon paket Bottega Verde i CD grupe Evanescence)

Andrea Pejić iz Zaprešića (poklon paket Bottega Verde i CD grupe Evanescence)


Dobitnici iz Zagreba i okolice će o preuzimanju nagrada biti obavješteni putem maila, a dobitnicima izvan Zagreba nagrade ćemo poslati poštom na kućnu adresu.