NAGRADNI NATJEČAJ

Air France pretvara maštu u stvarnost

21.11.2011 u 15:00

Bionic
Reading

Air France i tportal.hr organiziraju veliki natječaj u kojem možete osvojiti dvije besplatne avionske karte za odredište po vašem izboru. Ali to nije sve! Svi su pobjednici u ovom natječaju! Kako? Saznajte u nastavku!

Ono što morate napraviti je na mail tportal@tportal.hr poslati tekst koji sadrži objašnjenje zašto baš vi zaslužujete biti dobitnici glavne nagrade i na koju Air France destinaciju bi željeli otputovati, zajedno s osobnim podatcima (ime i prezime, adresa, e-mail adresa i broj mobitela). Destinaciju odabirete na način da odete na Air France web stranicu i izaberete jedno odredište koje bi najviše voljeli posjetiti.

Glavna nagrada su dvije (2) Air France avio karte za destinaciju po izboru pobjednika natječaja. Dobitnik karata sam snosi troškove aerodromskih pristojbi.
Period korištenja: 15. siječanj 2012. – 15. prosinac 2012. Vrijednost nagrade ovisi o destinaciji koju pobjednik odabere. Datumi putovanja ovise o raspoloživosti mjesta na zrakoplovu. Nagrada se ne može koristiti u periodu od 1. srpnja do 1. rujna.

Svi ostali sudionici natječaja se nagrađuju elektonskim voucherom u iznosu od 50€. Elektronski voucher se može koristititi za ostvarivanje popusta za kupovinu avio karte na web stranici www.airfrance.hr za sve interkontinentalne letove gdje je prevozioc Air France s polascima iz Zagreba preko Pariza. Svaki sudionik primit će na svoju e-mail adresu najkasnije 15 dana nakon završetka natječaja elektronski voucher u vrijednosti od 50€. Voucher se šalje na adresu koju je sudionik natječaja ostavio za vrijeme prijave za sudjelovanje u natječaju.

Period korištenja vouchera: karta s popustom od 50€ može se kupiti od trenutka primitka vouchera do 15. veljače 2012. za letove koji će se ostvariti do 30. lipnja 2012. Nagradni voucher se može iskoristiti za kupnju Air France karte na stranici www.airfrance.hr za minimalnu kupnju od 250€ po karti bez aerodromskih pristojbi. Voucher vrijedi za popust za sve intrekontinentalne destinacije (Europa isključena).

Trajanje natječaja: od 21. studenog zaključno s 21. prosincem. U tom periodu radovi će se moći prijavljivati.
Pobjednika ćemo objaviti na tportalu 23. prosinca 2011.

Svaki korisnik ima pravo sudjelovati s neograničenim brojem prijava/tekstova. Maksimalan broj znakova u teksu je 1000 s razmacima.

Dobitnica dvije karte za Mauricijus je Marta Pribanić, a pobjednički tekst pročitajte u nastavku:

Dobro Vam jutro moj dragi Air France
Zbog Vaše sam igre sad skoro pala u trans.
Pitam se da li je ovo san ili java
jer jedan mi otok u srcu već spava.
Radi se o zemlji - Mauricijus se zove
Ima divne plaže i prekrasne snove.
Kokosove palme i svi sunčani dani,
mirisne oaze… Uf, već se vidim vani.
Potražila bih Dodo pticu, 
da napravim Vam razglednicu.
tportal i Air France skupa,
ja i on – i evo: grupa!
Otočić mi dragi cijeli tirkizne je boje
duž njegovog ruba samo palme stoje.
O, kako bih htjela u Oceanu roniti
od sebe bar jednom Robinzona stvoriti.
Želja mi je jednom na taj otok stupiti
sjesti ispod palme i sladoled si kupiti
Vodila bih njega jer možda me zaprosi,
ak' ni tamo ne bi - nek ga voda nosi!


Air France i tportal.hr zahvaljuju svim sudionicima natječaja. Svaki sudionik primit će na svoju e-mail adresu najkasnije 15 dana nakon završetka natječaja elektronski voucher u vrijednosti od 50€. Voucher se šalje na adresu koju je sudionik natječaja ostavio za vrijeme prijave za sudjelovanje u natječaju.