NAGRADNI NATJEČAJ

Pravilnik natječaja 'Air France pretvara maštu u stvarnost'

23.11.2011 u 10:34

Bionic
Reading

Pravilnik natječaja 'Air France pretvara maštu u stvarnost'

1)Opis natječaja

Sudionici natječaja se prijavljuju na mail tportal@tportal.hr i šalju tekst koji sadrži objašnjenje zašto baš oni zaslužuju biti dobitnici glavne nagrade i na koju Air France destinaciju bi željeli otputovati. Sudionici destinaciju odabiru na način da odu na Air France web stranicu i izaberu jedno odredište koje bi najviše voljeli posjetiti. Air France letovi označeni su tamno plavom bojom. O pobjedniku odlučuje tročlani žiri u sastavu: Alida Bubanko Ralić (Air France), Sandra Perišin (Air France) i Mirela Hegediš (tportal.hr). Dodijelit će se jedna (1) glavna nagrada, prema ocjenama žirija (u rasponu od 1 do 5). Prijavom na nagradni natječaj, sudionici daju na pravo Air Franceu korištenje svojih mail adresa u promotivne svrhe.

2)Kako sudjelovati?

Prijava se vrši na mail tportal@tportal.hr, prijavom email adrese te osobnih podataka (ime i prezime, adresa, e-mail adresa i broj mobitela) zajedno s tektsom koji sadrži objašnjenje zašto baš Vi zaslužujete biti dobitnici glavne nagrade i na koju Air France destinaciju bi željeli otputovati. Svaki korisnik ima pravo sudjelovati s neograničenim brojem prijava/tekstova. Maksimalan broj znakova u teksu je 1000 s razmacima.

3)Rokovi

Trajanje natječaja: od 21. studenog zaključno s 21. prosincem. U tom periodu radovi će se moći prijavljivati.
Pobjednika ćemo objaviti na tportalu 23. prosinca 2011.

4)Nagrade

Glavna nagrada su dvije (2) Air France avio karte za destinaciju po izboru pobjednika natječaja. Dobitnik karata sam snosi troškove aerodromskih pristojbi. Period korištenja: 15. siječanj 2012. – 15. prosinac 2012. Vrijednost nagrade ovisi o destinaciji koju pobjednik odabere. Datumi putovanja ovise o raspoloživosti mjesta na zrakoplovu. Nagrada se ne može koristiti u periodu od 1. srpnja do 1. rujna.
Ako se pobjednik natječaja ne javi unutar 30 dana od objave pobjednika, smatrat će se da je odustao od nagrade. Novi pobjednik se neće izabrati za glavnu nagradu. Pobjednik natječaja mora zadovoljiti sve objavljene uvjete ovog natječaja. Ako ih ne zadovolji, nagrada ostaje u vlasništvu Air Francea.

Svi ostali sudionici natječaja se nagrađuju elektonskim voucherom u iznosu od 50€. Elektronski voucher se može koristititi za ostvarivanje popusta za kupovinu avio karte na web stranici www.airfrance.hr za sve interkontinentalne letove gdje je prevozioc Air France s polascima iz Zagreba preko Pariza. Svaki sudionik primit će na svoju e-mail adresu najkasnije 15 dana nakon završetka natječaja elektronski voucher u vrijednosti od 50€. Voucher se šalje na adresu koju je sudionik natječaja ostavio za vrijeme prijave za sudjelovanje u natječaju.
Period korištenja vouchera: karta s popustom od 50€ može se kupiti od trenutka primitka vouchera do 15. veljače 2012. za letove koji će se ostvariti do 30. lipnja 2012. Nagradni voucher se može iskoristiti za kupnju Air France karte na stranici www.airfrance.hr za minimalnu kupnju od 250€ po karti bez aerodromskih pristojbi.

5)Preuzimanje nagrada

Dobitnik glavne nagrade bit će obaviješten e-mailom najkasnije dva tjedna nakon završetka natječaja.

6)Opći uvjeti natječaja

Natječaj je otvoren za sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje za vrijeme natječaja ispune sve potrebne uvjete za sudjelovanje.

Tportal.hr i Air France mogu i smiju koristiti podatke korisnika u bilo koju svrhu na svojim stranicama (uz obavezno navođenje autora) te u drugim medijima isključivo u svrhu promocije natječaja ili nekog od budućih natječaja.

Air France ima pravo koristiti e-mail adrese korisnika za slanje službenog newslettera i u promotivne svhre te broj mobitela za slanje promo sms poruka.

Naknadno se može izvršiti provjera valjanosti autorskog prava slike.

U natječaju nemaju pravo sudjelovati zaposlenici priređivača (T-HT-a i Air Francea) i davatelja nagrada niti članovi njihovih obitelji.

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac. Eventualne troškove dostave snosi dobitnik.

U slučaju nastupa okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, priređivač može privremeno ili trajno prekinuti natječaj te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Nakon završetka natječaja priređivač može ponuditi suradnju određenom projektu koji je sudjelovao u natječaju, za koji smatra da je zanimljiv za njegovo poslovanje.

Isto tako, po završetku natječaja priređivač ima pravo zadržati na svojim serverima sve projekte koji su sudjelovali u natječaju, u prezentacijske svrhe na tportalu.

Priređivač zadržava pravo ukloniti sadržaje koji krše prava i propise zakonodavstva RH ili međunarodnog prava te sadržaj koji je uvredljiv, rasistički, vulgaran, šovinistički ili štetan na bilo koji drugi način.