Putovanja NAPIŠITE SASTAV

Želite li besplatnu avionsku kartu do Japana?

  • Autor: tportal.hr
  • 12.10.2011 12:21:16
  • 12.10.2011 11:10:10

Želite li besplatnu kartu do Japana? Prijavite se na stranice japanske turističke zajednice koja dijeli 10.000 besplatnih avionskih karata za posjet Zemlji Izlazećeg Sunca. No, kartu ćete ipak morati zaslužiti

Japanska nacionalna turistička agencija planira besplatno podijeliti 10.000 avionskih karata za posjet Japanu. Takva odluka, piše Huffingtonpost.com, dio je inicijative pokrenute za oživljavanje industrije koja se našla u vrlo lošem stanju nakon cunamija i nuklearne katastrofe u Fukushimi.

Japanske novine Yomiuri izvještavaju da će se potencijalni posjetitelji morati prijaviti za besplatne karte, a u procesu prijave pismeno će morati obrazložiti zašto žele posjetiti Japan te što će napisati nakon boravka u Zemlji Izlazećeg Sunca. Naime, predstavnici japanskog turizma očekuju veliku zainteresiranost, pa će na osnovu najboljih obrazloženja odabrati one koji će dobiti besplatne karte.

Nakon uživanja u Japanu, dobitnici besplatnih karata morat će na svojim blogovima ili putem drugih medijskih platformi napisati priču o svom boravku o Japanu. To će nesumnjivo biti sjajna promocija za zemlju koju u posljednje vrijeme pogađaju brojni problemi.

Ako ste i vi zainteresirani za besplatnu kartu do Japana, prijavite sebe i svoj rad na stranicu Japanske nacionalne turističke agencije. Preporučujemo vam da se naoružate strpljenjem jer je broj posjetitelja ogroman, pa stranica više ne radi nego što radi.


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više