ŠTO MORATE VIDJETI

Wall Street Journal piše o najvećim zagrebačkim atrakcijama

11.10.2011 u 10:56

Bionic
Reading

Wall Street Journal preporučuje posjetiti četiri lokacije, a među njima Muzej prekinutih veza, Gastronomade i ‘slow-food uživancije’

U nedjeljnom broju Wall Street Journala, u rubrici o putovanjima, iz pera ugledne novinarke objavljen je članak o Zagrebu i doživljajima iz hrvatske metropole.

Autorica Anja Mutić, inače autorica brojnih Lonely Planet vodiča i kći legendarnog sportskog komentatora, pokojnog Borisa Mutića, preporučuje posjetiti četiri lokacije, a među njima Muzej prekinutih veza, Gastronomade i ‘slow-food uživancije’ dnevne ponude te škole gastronomije.

'Između ostalog, zaključuje autorica, treba nas posjetiti bilo zbog toga što ste zainteresirani za slow-food uživancije, bilo zbog toga što želite uživati u gastro turi Dolcem uz stručno vođenje', degustirajući dnevnu ponudu i upoznavajući hrvatske gurmanske ikone s 'neizostavnim finišem u našoj Whirlpool show kuhinji', kažu u Gastronomadima.

Inače, ovaj neobični klub ljubiteljima gastronomije nudi i članstvo. Pristupanjem udruzi Gastronomadi, kročili ste na put koji će vas dovesti u društvo gurmana, gastronoma, sommelliera, kuhara, vinara, uljara, pisaca i putopisaca te svih onih brojnih poklonika i poštovatelja hrane i pića...

Uz neizostavne prednosti sudjelovanja u našim aktivnostima, od specijaliziranih kuharskih i vinskih radionica i škola pa do gurmanskih uživancija na moru i kopnu, poručuju osnivači.