WORLD TRAVEL AWARDS

Hotel Dubrovnik Palace proglašen najboljim u Europi

12.09.2011 u 10:11

Bionic
Reading

Hotel Dubrovnik Palace proglašen je najboljim resort hotelom u Europi na svečanoj ceremoniji dodjele nagrada World Travel

Dodjele su održane početkom rujna 2011. u turskoj Antalyji. Hotel Dubrovnik Palace našao se u vrlo oštroj konkurenciji najluksuznijih europskih hotela iz Italije, Francuske, Monaca, Irske, Španjolske, Grčke, Turske i Cipra.

Poznata i kao turistički Oscar, nagrada World Travel Award je prepoznata širom svijeta kao vrhunsko priznanje turističkim subjektima koji se dodjeljuju najistaknutijim brendovima, a koju turistički djelatnici i njihovi klijenti smatraju najboljom preporukom koju bilo koji turistički proizvod može imati.

Nagrada za najbolji resort u Europi hotelu Dubrovnik Palace je prva europska nagrada World Travel Awardsa nakon brojnih nominacija i nagrada koje je hotel primio prethodnih godina.

Hotel Dubrovnik Palace proglašen je tri godine zaredom za najbolji hotel i SPA resort u Hrvatskoj (2005, 2006. i 2007. godine).

Rade Malobabić, direktor hotela Dubrovnik Palace, tom prilikom je izjavio kako je nagrada World Travel za najbolji hotel u Europi iznimno priznanje za hotel Dubrovnik Palace te ujedno još jedna potvrda kvalitete za koju su zaslužni svi djelatnici hotela.

'Hotel Dubrovnik Palace posljednjih godina uložio je puno truda u podizanje kvalitete usluge i uveo brojne dodatne sadržaje i aktivnosti, kako bi se hotel pozicionirao kao regionalni lider na iznimno zahtjevnom međunarodnom turističkom tržištu', naglasio je Malobabić.

Nagrada turističke industrije World Travel osnovana je 1993. godine s ciljem odavanja priznanja i nagrađivanja postignuća u svim segmentima svjetskog turističkog sektora. Ove godine slavi 18 godina postojanja, a u glasovanju je sudjelovalo 183 tisuće stručnjaka iz turizma, uključujući putničke agente, tour operatore i korisnike iz više od 160 zemalja svijeta.