FOTO NATJEČAJ

Pošaljite najljepšu sliku Osijeka i osvojite 10.000 kuna

06.07.2011 u 14:30

Bionic
Reading

Nakon uspješno organiziranog nagradnog foto natječaja 'Osječka priča - Osijek u mom srcu' te izložbe radova gradski portal Osijek-Online.com u suradnji s Turističkom zajednicom grada Osijeka raspisao je novi foto natječaj pod nazivom 'Najljepša turistička razglednica grada Osijeka'

Pobjedniku koji pošalje najljepšu fotografiju grada Osijeka bit će uručeno 10.000 kuna koje osiguravaju Grad Osijek i Avenue Mall. Natjecati se mogu isključivo fotografije eksterijera vezanih za grad Osijek u cjelini. Rok za slanje fotografija je 31. kolovoza 2011.

Ovaj natječaj se organizira u svrhu promocije grada Osijeka, ljepota i posebnosti grada na Dravi i cilj mu je osim promocije grada i njegovih turističkih vrijednosti i ljepota upoznati javnost s kulturnim, turističkim i svim ostalim znamenitostima grada Osijeka te omogućiti građanima osvajanje vrijednih nagrada za njihov trud prilikom stvaranja najljepše razglednice Osijeka.

Osječani su ponosni na svoj grad i podneblje u kojem žive, vole Osijek i njegov ponekad pjesnički duh koji šapće u svim zidovima od stare Tvrđe do šetališta uz Dravu i pješačkog mosta... 'Osijek u mom srcu'. Svaki lega zna da osječki parkovi, najljepše šetnice, sanjivi zalasci, stare zidine i ponosna pročelja imaju svoju priču, priču grada koji Osječani vole!

Pravo sudjelovanja imaju svi ljubitelji fotografije, građani RH, amateri i profesionalci. Sudionici foto natječaja su ravnopravni. Fotografije se šalju isključivo elektronskim putem na e-mail fotonatjecaj@osijek-online.com. Fotografija u JPEG formatu treba sadržavati ime i prezime autora, naziv fotografije, kao i redni broj fotografije te može biti maksimalno 900 pixela po dužnoj stranici. Izložba nagrađenih i odabranih fotografija će biti 5. rujna 2010. godine u trgovačkom centru Avenue Mall Osijek.