tportal.hr

Zagreb
+18
Osijek
+19
Pula
+22
Rijeka
+24
Zadar
+22
Split
+22
Dubrovnik
+21

IDILIČAN PRIZOR

Pogledajte kako izgledaju najljepše plaže svijeta

Dok vi polako razmišljate o godišnjem odmoru i odlasku na more, mi vam donosimo pregled najljepših plaža na svijetu koji će vas oboriti s nogu

Datum objave:
8.4.2011 8:00

Zadnja izmjena:
9.3.2012 9:57

Maštarije mnogih ljudi vrlo često sadržavaju prizore mora, plaža i sunca. No izgled najljepših plaža na svijetu nadmašuje svaku maštu, u što se možete i sami uvjeriti ako pogledate našu fotogaleriju. 25 najljepših plaža na svijetu odabrali su turisti, odnosno posjetitelji internetske stranice Tripadvisor.com.

Na prvome mjestu nalazi se plaža Providenciales koju krasi bijeli pijesak, čisto i mirno more te samozatajne uvale koje su idealne za obiteljski odmor. Drugo mjesto posjetitelji turističke stranice dodijelili su filipinskoj plaži Boracay koja nije prevelika pa se u razgledanju njezine ljepote može uživati i biciklom. Treće mjesto pripalo je plaži Palm/Eagle Beach na Arubi koja turiste mami bijelim pijeskom i prekrasnim morem koje osobito vole ljubitelji sportskog odmora.

Na popisu 25 najljepših plaža nema nijedne iz Hrvatske. Budući da se hrvatska obala može pohvaliti lijepim plažama, ostaje nam samo zaključak da posjetitelji stranice Tripadvisor.com još uvijek nisu otkrili hrvatske morske bisere. A dok se to ne dogodi, uživajte u pogledu na 25 najljepših svjetskih plaža.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr