ZA SVAČIJI DŽEP

Pogledajte najbolje hotele na svijetu

27.01.2011 u 13:50

Bionic
Reading

Najboljim hotelom na svijetu po izboru TripAdvisora, jedne do najvećih internetskih stranica za putovanja, drugu godinu zaredom proglašen je luskuzni češki hotel U Zlate Studne iz Praga

U svom godišnjem velikom izboru putnička internetska stranica TripAdvisor proglasila je najbolje hotele na svijetu u ovoj godini u nekoliko kategorija.

Iako praški hotel U Zlate Studne ima tek 19 soba i dva apartmana, pruža usluge kakve se mogu pronaći jedino na puno većim mjestima, a iz njega se može direktno ući u Praški dvorac.

Hotelom s najboljom uslugom na svijetu proglašen je Anastatis Apartments koji se nalazi na Santoriniju.

Nizozemski hotel CitizenM proglašen je najtrendi hotelom na svijetu. Hotel se nalazi u centru Amsterdama, a odlikuje se modernim high tech sobama koje su izgrađene izvan zgrade i zatim spojene. U tom modernom zdanju bežični internet je očekivano besplatan, a sobe su osvijetljene LED svjetlima.

Najromatičnijim hotelom proglašen je meksički Capella Ixtapa u Guerreru. Titulu najboljeg hotela za opuštanje i wellness zaslužio je talijanski Adler Thermae Spa Resort iz San Quirico d'Orcia.

Najpristupačnijim hotelom proglašen je Seacoast Inn iz američke savezne države Massachusetts, dok je najbolji Bed&Breakfest The Old Manse iz Škotske.

Meksički Iberostar Grand Hotel Paraiso progalšen je najboljim u kategoriji 'all inclusive'.