NOVA BLAGDANSKA IZDANJA

Zagreb i Dubrovnik In your pocket

10.12.2010 u 15:06

Bionic
Reading

Dva nova blagdanska turistička izdanja na engleskom jeziku za gradove Dubrovnik i Zagreb predstavljaju Hrvatsku u novom svjetlu

Što kupiti, koje događaje posjetiti, gdje fino jesti i uživati u dobrom društvu uz čašu kuhanog vina? Odgovore na ta pitanja, ali i mnoga druga, turistima daju dva nova blagdanska turistička izdanja na engleskom jeziku za gradove Dubrovnik i Zagreb. Iscrpne turističke vodiče izdao je In your pocket, vodeći europski izdavač turističkih vodiča.

Početkom ovoga mjeseca izišao je božićni broj 'Zagreb In Your Pocket', a tema broja je zdravstveni turizam. Hrvatska zbog prirodnih i geostrateških prednosti može konkurirati cijenom i kvalitetom mnogim europskim zemljama, a ima i što ponuditi. Naime, božićno izdanje 'Zagreb In Your Pocket' donosi informacije o zdravstvenim uslugama, wellness, beauty i šoping ponudi te još mnoštvo zanimljivih članaka.

'Dubrovnik In Your Pocket' treba izići 13. prosinca, a sadržajno će pokrivati razdoblje od prosinca do svibnja. Tema broja je dubrovačka žičara, koja je i prva žičara na jadranskoj obali. Osim toga, vodič donosi i informacije o smještaju, gastro ponudi i raznim događanjima.

Primjerci turističkih vodiča mogu se pronaći u hotelima, turističkim zajednicama i info punktovima, ambasadama, pojedinim caffe barovima i restoranima.