PROMO

Antivirusne bombe iz prirode

23.02.2017 u 14:03

Bionic
Reading

Iako se vanjske temperature lagano penju prema plusu, vrijeme viroza još uvijek nije iza nas

Koliko ste puta samo čuli da najbolje rješenja dolaze iz prirode?! Istina, priroda nam nudi mnoštvo rješenja za različita stanja, pa i  u borbi protiv virusa, gripe i prehlada. Neki od najčešće spominjanih su med, limun, đumbir, ali i danas sve poznatija supernamirnica mlada zelena pšenica.

Med je prirodni antioksidans, limun antiseptik i izvor vitamina C,  đumbir svojim protuupalnim i antivirusnim svojstvima pospješuje rad respiratornih organa dok je mlada zelena pšenica prirodni izvor  željeza i drugih minerala i vitamina, aminokiselina, živih enzima, koji svojim sinergijskim sastavom  izvrsno djeluje na jačanje imuniteta. Ukratko, radi se o pravim nutritivnim riznicama!

Ako ste uskraćeni vremenom ili dostupnošću tih namirnica, potražite već gotove pripravke. Med sa đumbirom i limunom brend Green&More RAW je izvrsno  rješenje s obzirom na to da nudi izbalansiranu formulu kroz jedinstven ekološki pripravak krem strukture. Osvježavajuće citrusno uz nježno pikantnu notu, aroma je koja poziva na još i bez osjećaja krivnje uz slatke užitke u ovoj mješavini  koju možete konzumirati na žlicu, u čaj, uz palačinke, krekere...

Ručno rezana i brana mlada zelena pšenica iz Gorske  Hrvatske uronjena  je u med bagrema, pripravak krem strukture, eko dodatak prehrani Liquid Sun – Mlada zelena pšenica u medu

Ovi  krem medovi  rađeni su ručno i pažljivo,  po metodologiji obrade sirove hrane kako bi se očuvale sve nutritivne vrijednosti sirovina, najbliže onima u prirodnom stanju.  Osnovna prednost takvih pripravaka je sinergijsko djelovanje sastojaka uz maksimalnu bioiskoristivost u organizmu. Dodatno, ne sadrže aditive, konzervanse, nikakva dodatna sladila,  boje, niti bilo kakve sintetske supstance,  a organski certifikat dodatno jamči kako su sastojci iz ekološkog uzgoja.

www.liquidsun.com.hr

https://www.facebook.com/greenandmore.hr/?fref=ts

Liquid Sun – Mladu zelenu pšenicu možete kupiti po cijeni od 49,90 kn, a Green&More Med sa đumbirom i limunom po cijeni od 54,90 kn u bio&bio, Garden, Mali Lug, Dobri plac, Domaće i fino, Kašeta i košara, bolje opskrbljenim ljekarnama  i ostalim trgovinama zdrave hrane.