PROMO

Maja Šuput riješila je dugogodišnji problem s vidom

23.02.2017 u 10:00

Bionic
Reading

Kako bi u potpunosti otklonila dugogodišnje probleme s vidom, pjevačica Maja Šuput odlučila se na ugradnju intraokularnih Symfony leća u Klinici Svjetlost, jednoj od malobrojnih klinika u ovom dijelu Europe koja pruža tu uslugu

Laserska operacija vida kojoj se podvrgla prije deset godina Maji nije pretjerano pomogla te je jedna od rijetkih kojima se kroz godine dioptrija vratila. S obzirom na to da radi noćni posao, nastupajući po klubovima i diskotekama naočale i leće za nju nisu opcija.

'Cijela procedura od dogovora do same operacije je protekla kroz dva pregleda i jedan telefonski poziv, a sam zahvat je bio jedno ugodno poslijepodne u kojem sam se opustila od mobitela i mailova. Sve je bilo napravljeno u minimalnom vremenu, do 15 minuta po oku, a već nakon dva sata odmora u prekrasnom bolničkom apartmanu bila sam u svom krevetu. Moj novi vid je tu, konačno čitam najmanja slova, gledam filmove, vozim auto, svi su mi lijepi, zgodni i dragi i prezadovoljna sam!', izjavila je uvijek vesela Maja.

Klinika Svjetlost je najveća i najopremljenija očna klinika u regiji i pruža potpunu oftalmološku uslugu, od najosnovnijih pregleda očiju do kompleksnih operativnih zahvata. Jamac kvalitete su 40 vrhunskih oftalmologa koji rade na najmodernijoj dostupnoj tehnologiji, a nakon odličnih početnih rezultata ugradnju Symfony leća uveli su u svakodnevnu praksu.