ROMANTIČNI MODNI DODACI

Accessoires i Valentinovo u razigranoj ljubavnoj priči

07.02.2017 u 16:39

Bionic
Reading

Veljača ponosno nosi titulu najromantičnijeg mjeseca u godini. Premda će poneki skeptici reći kako je slavljenje Valentinova zapravo potpuno besmisleno, mnogi će se ipak složiti kako je zapravo lijepo imati službeni datum koji slavi ljubav

I ne nužno samo ljubav između muškarca i žene, već i ljubav između najboljih prijateljica, ljubav između majke i djeteta, ljubav između dvije sestre. Jer ljubav je ono što životu daje smisao i što pokreće svijet.

Za ovo Valentinovo omiljeni hrvatski brend modnih dodataka, Accessoires, pripremio je najslađu poslasticu u obliku raznobojnog i razigranog trendi nakita, koji je prelijepa Antonija Stupar Jurkin odlično uklopila u svoj svakodnevni styling. Stoga, za najromantičniji dan u godini odaberite nove komade iz Accessoires kolekcije koji slave ljubav. Među njima se ističu zavodljivi crveni komadi, kao što su statement ogrlice i upečatljive viseće naušnice, koji će zasigurno unijeti dašak senzualnosti u vašu svakodnevnicu.

Osim što obiluje crvenim detaljima, nova Accessoires kolekcija priziva sunčane dane nakitom jarkih boja i veselih detalja, u ulozi prvih glasnika proljeća. Neonske boje, zveckave narukvice, predimenzonirane ogrlice te zanimljivo koktel prstenje probudit će vas iz zimskog sna i lansirati u mnogima omiljeno godišnje doba.

Dan zaljubljenih ove godine možete provesti u miru, s obzirom da je potraga za idealnim poklonom gotova. Stavite malo boje, malo crvene, crvene k'o ljubav... Jer ljubav između Valentinova i Accessoires ne prestaje!

Accessoires nakit može se pronaći na 16 lokacija diljem Hrvatske: Rijeka, Osijek, Sisak, Makarska, Zadar, Karlovac, Šibenik, Varaždin, Split, Krk, Dubrovnik i Biograd te u dm prodavaonicama.