Liquid Sun

Vrijeme je za zdrave odluke

24.01.2017 u 12:01

Bionic
Reading

Razdoblje prekomjernog unosa teške i kalorične hrane je iza nas. Nova godina donosi nove odluke i vrijeme je da se posvetite svome tijelu – idealno razdoblje za detoksikaciju

Smanjenjem unosa kalorične i masne hrane te čišćenjem tijela od toksina napunit ćete organizam energijom,  ojačati imunitet, a pomoći će i u skidanju eventualno nakupljenih kilograma. Organizam je potrebno vratiti u prirodnu ravnotežu, a veliku pomoć u tome ima detoksikacijska prehrana i djeta.

Pa krenimo!

  1. Pijte puno tekućine! Pri tome mislimo na vodu, nezaslađene biljne čajeve ili svježe iscjeđene voćne sokove i sl.
  2. 'Go green'! Mlada zelena pšenica – superiorna alkalna namirncu koja djeluje kao snažan detoksikator i dovodi organizam ga u Ph balans te ga svojim bogatim nutritivnim sastavom hrani i djeluje pozitivno na imunitet.  Čaša napitaka od mlade zelene pšenice i limuna izbalansirati će vaš organizam i pomoći  vašoj probavi u siječanjskom detoks planu.
  3. Kuhajte i jedite zdravo! Obogatite svoju prehranu voćem i povrćem te smanjite unos mesa. Pokušajte povećati unos češnjaka, atričoke, kiselog kupusa i sličnih namirnica koje čiste organizam i bogat su izvor antioksidansa. Idealno bi bilo ekološki proizvedeno domaće kako ne biste unosili u organizam pesticide. Domaća variva i juhe te probiotici idalni su pomagači izbacivanja štetnih tvari. Je li potrebno napomenuti da je junk food strogo zabranjen?
  4. Krenite vježbati! Promjena prehrane nije jedini način da se tijelo očisti od raznih toksina. Vježbanje potiče rad znojnih žlijezda, a putem znoja tijelo se čisti i izbacuje štetne tvari. Ako nikako niste skloni vježbanju razmislite o odlasku u saunu - odavno poznata metoda oslobađanja organizma od viška tekućine, masti i štetnih tvari.
  5. Naspavajte se! Tajna za dobar osjećaj i dobrog izgleda – tzv. 'beauty sleep' ili 8 sati sna. Nemorate odspavati točno osam sati, ali pružite svom tijelu predah određeni period i san u mraku bez prisutnosti tehnologije.
  6. Pokušajte određeni period izbjegavati kavu i alkohol.

I ne zaboravite da samo sinergijskim djelovanjem zdravih odluka pomažemo u  uspješnosti postavljenih ciljeva, a u prehrambenom izboru prednost treba dati namirnicama iz ekološkog uzgoja. Sinergija prirodni sastojaka organskog porijekla, s prednošću onih iz našeg podneblja uzgoja, imaju bolju bioraspoloživost na naš organizam, a  supernamirnica mlada zelena pšenica, prirodno je bogata tvarima sa zaštitnim djelovanjem poput antioksidansa, vitamina, minerala i brojnih drugih biološki aktivnih spojeva. 

Liquid Sun – Mlada zelena pšenica podrijetlom je iz Gorske Hrvatske. Uzgaja se na tlu iznimno bogatog mineralnog sastava što ju čini dodatno snažnom jer pšenica ima mogućnost apsorpcije maksimalnog udjela minerala iz tla u kojem raste.  List pšenice za Liquid Sun se reže i ubire  ručno, u fazi kada je biljka na vrhuncu vegetativnog razvoja i kada je koncentracija vitamina, minerala, proteina i klorofila najveća. Poseban naglasak je na ekološkom i domaćem uzgoju bez uporabe umjetnih gnojiva, pesticida i herbicida i obrada po metodologiji sirove hrane kako bi se očuvale sve njene vrijednosti, najbliže onima u svježem stanju. Iako biljka raste iz sjemena žita, list mlade pšenice spada u zelenu povrtnicu s obzirom na to da se ubire u trenutku kad je stabljika visine cca 15 cm i ne sadrži gluten - što je dokazano laboratorijskim analizama!

Kvalitetan sastav i sinergijska snaga iz prirode pozitivna je preporuka za konzumaciju mlade zelene pšenice kao nadopuna prehrani svima; djeci, trudnicama, dojiljama, sportašima, osobama oslabljenog imuniteta, dijabetičarima, te prevencija i velika podrška kod raznih kroničnih problema.

Liquid Sun  Mlada zelena pšenica u prahu, kapsulama i(ili) integrirana u krem med izvrsni su saveznici u ovo zimsko vrijeme, a  možete ih pronaći u ljekarnama, biljnim ljekarnama, bio&bio, Gardenu i ostalim specijaliziranim trgovinama zdrave hrane.

www.liquidsun.com.hr

https://www.facebook.com/liquidsunmladazelenapsenica/

Liquid Sun - Mlada zelena pšenica, prah - 139,90 kn

Liquid Sun - Mlada zelena pšenica, kapsule - 149,90 kn

Liquid Sun - Mlada zelena pšenica u medu - 49,90 kn