21. SIJEČNJA

Unatoč buri Splićani ovaj vikend partijaju na plaži

20.01.2017 u 10:53

Bionic
Reading

Jedinstven doživljaj Beach partyja klub Kameleon već je jednom upriličio svojim gostima, a ove subote 21. siječnja vrijeme je za novo izdanje

S idejom da je sve stvar percepcije i stanja uma, Kameleon u suradnji Brugalom donosi ljetni ugođaj na plesni podij. Pod prekriven s čak 8 m3 žala te barmen koji po želji priprema koktele na bazi ruma Brugal: Cuba Libre, Santo Libre i Mojito, osigurat će to da svaki gost na trenutak zaboravi snijeg i buru te se prisjeti ne tako davnog ljeta.

Tematske večeri ‘Transformacija’ u klubu Kameleon već imaju svoje vjerne pratitelje jer predstavljaju jedinstven način zabave: glazbeno-vizualni mash up koji publiku poziva na interakciju kroz različite teme. Ideja je pretvoriti običan izlazak u vrhunski provod te nakratko postati netko drugi! S svakim novim izdanjem klub oblači novo ruho, a ovog puta bit će prekriven žalom, ležaljkama te plažnim rekvizitima.

Dok hladnoća ne jenjava, prava je hrabrost odvažiti se na tulum s luftićem ogoljenih ramena. No u Kameleonu nema zime uz odličnu glazbu i vruću atmosferu.

Svakako važna informacija je ta da ove subote visoke potpetice nisu poželjne ;)

Klub otvara vrata u 23 sata, ulaz je 30 kuna, a free taxi prijevoz do Kameleona na broj 099 2662 111.

Kameleon Facebook

Transformacija II Beach party II subota 21.01.2017.