OLIVAL

Neven za zimsku njegu i zaštitu ruku

16.01.2017 u 15:17

Bionic
Reading

Dio tijela koji je uz lice najviše izložen vremenskim uvjetima su svakako ruke. Stoga su ruke neizostavan dio svakodnevne rutinske njege, s naglaskom na posebnu pažnju kroz nepovoljne zimske vremenske uvijete kao što su hladnoća, vjetar, ali i suhi zrak u unutarnjim zagrijanim prostorima

Olival hidratantne kreme za ruke sa nevenom dubinski njeguje kožu, štiti ju i hrani, a povoljno djeluju i na strukturu noktiju koje jačaju i ujedno smanjuju njihovu sklonost pucanju. Za intenzivniju njegu u ponudi su je koncentrat za ruke s ekstraktom nevena.

S obzirom da je neven je poznat po svom ljekovitom djelovanju i osim što hidratizira kožu, čini ju mekom i elastičnom, ubrzava regeneraciju oštećene kože te ima antioksidativno djelovanje, ističe se  kao idealan izbor za zimsku njegu.

Hidratantna krema za ruke sa ekstraktom nevena hrani kožu i izvrsna je za dnevnu njegu, brzo se upija i hidratizira suhu kožu . Ekstrakt nevena sadržan u ovoj prokušanoj formuli obnavlja oštećenu kožu i nokte. Sadržani vitamin E je snažan antioksidans koji neutralizira slobodne radikale te usporava starenje stanica. Za intenzivniju njegu u ponudi je i Koncentrat za ruke s nevenom koji djeluje do najdubljih slojeva suhe, ispucane i osjetljive kože ruku. Osim za zimsku njegu, ovaj koncentrat za ruke i nokte idealan je za noćnu njegu.

www.olival.hr

Koncentrat za ruke i nokte s nevenom – 21,90 kn

Hidratantna kema za ruke s nevenom   - 14,90 kn

Olival kreme za ruke možete kupiti u dm-drogerie markt, Bipa, Kozmo, Konzum, Interspar, Nama, KTC, Tommy i u odabranim ljekarnama.