JEDINSTVENI AMBIJENT

Nezaobilazno mjesto užitka na Cvjetnom trgu - bar i restoran My Way

11.01.2017 u 09:50

My Way

Izvor: Promo fotografije / Autor: My Way

Bionic
Reading

Kvalitetnu ponudu hrane i pića uz jedinstveni ambijent na omiljenom zagrebačkom trgu brzo su prepoznali svi posjetitelji novootvorenog bara i restorana My Way

•Idealno mjesto za jutarnju kavu, poslovni ručak ili večernji izlazak
•Jedinstveni ugođaj i interijer uz najljepši pogled na Cvjetni trg
•Korištenje vrhunskih namirnica domaćeg podrijetla, poznatih proizvođača i hrvatskih OPG-ova
•Izbor između domaćih, tradicionalnih jela iz kuhinje našeg podneblja i internacionalnih klasika
•Vrhunska kava i veliki izbor slastica kombinacija su za savršen doživljaj slobodnih trenutaka

My Way, bar i restoran na Cvjetnom trgu vrlo brzo je postao omiljeno mjesto za provođenje slobodnih trenutaka uz kavu i slastice, kušanje vrhunske hrane tijekom poslovnog ručka ili za intimu večernjeg izlaska. Posjetiteljima je zagarantiran jedinstven doživljaj usluge uz ugodan ambijent i najljepši pogled na Cvjetni trg.

Ovo nije klasičan restoran s uobičajenom ponudom – uz internacionalne bestselere svakodnevno nudi mogućnost kušanja brojnih specijaliteta iz kuhinje našeg podneblja kao što su domaća variva, domaća tjestenina, mlada teleća koljenica s krumpirom i mnoge druge.

U cijeloj ponudi restorana i slastičarnice koriste se vrhunske, provjerene namirnice domaćeg podrijetla, a izvrsna Vergnano kava je točka na i za bogatstvo užitka kojeg zaslužujete. Svojim slasticama My Way će zadovoljiti najrazličitije ukuse s obzirom na velik izbor slastica koji ga čini novom slatkom adresom u centru Zagreba.

Jedne od najtraženijih pozicija unutar lokala s jedinstvenim pogledom na Cvjetni trg – senat donji i senat gornji dostupni su za rezervaciju, a na raspolaganju su i parkirališna mjesta u podzemnoj garaži. My Way, bar i bistro otvoren je od 8 do 24, restoran poslužuje od 12 do 24, a nedjeljom je zatvoren.

Sve navedeno recept je za idealno mjesto za druženje s dragim osobama svakoga dana ili pak odabrano mjesto za posebne prilike koje će važne trenutke učiniti još ljepšima!