NOVE MARAMICE

Zewa predstavlja mekane i izdržljive papirnate maramice Zewa Cotton Touch

08.12.2016 u 09:05

Bionic
Reading

Papirnate maramice Zewa Cotton Touch® proizvedene su s dodatkom prirodnih pamučnih vlakana i istovremeno objedinjuju u sebi mekoću i izdržljivost. Sa Zewa Cotton Touch® uvijek ćete pri ruci imati higijensku i pouzdanu pomoć

Pet razloga da izaberete nove maramice Zewa Cotton Touch® sa pamučnim vlaknima

Napravljene su s dodatkom pamučnih vlakana
Papirnate maramice Zewa Cotton Touch® napravljene su s dodatkom pamučnih vlakana. Mekane su i izdržljive kao i standardne platnene maramice.

Pouzdana higijenska zaštita

Nabori na platnenim maramicama omiljeno su stanište mikroba, evo zbog čega su papirnate maramice za jednokratnu uporabu Zewa Cotton Touch® vaša pouzdana higijenska zaštita.

Univerzalna pomoć

Papirnate maramice Zewa Cotton Touch® postat će nezamjenjiva pomoć na poslu, kod kuće i na putu. One će vas spasiti kada vam je potrebno da obrišete ruke ili voće tijekom šetnje, da uklonite prašinu i prljavštinu s obuće ili odjeće, obrišete naočale ili tekućinu koja se prolila.

Nezaboravan osjećaj mekoće i pažljive njege

Svaki dodir novih maramica Zewa Cotton Touch® s prirodnim pamučnim vlaknima poklanja nezaboravan osjećaj mekoće i pažljive njege.

Odabrali europski dermatolozi

Zewa Cotton Touch® odabrali su europski dermatolozi. To znači da uvijek možete biti sigurni u odličnu kvalitetu maramica koje dodiruju vašu kožu.