GRICKALICE I SLASTICE

Proizvodi bez glutena Il pane di Anna na Crodux benzinskim servisima

07.12.2016 u 10:15

Bionic
Reading

U želji da svojim kupcima ponude još veći i bolji izbor proizvoda, tim iz Croduxa u suradnji s tvrtkom BOSK, odlučio je proširiti asortiman na benzinskim servisima bezglutenskim grickalicama i slasticama

BOSK na hrvatsko tržište plasira visokokvalitetne proizvode bez glutena Il pane di Anna, a njeni su osnivači proslavljeni hrvatski nogometaš Mario Stanić i autor knjige 'U šumi', Denis Delogu. Potaknuti osobnim iskustvom poboljšanja svojeg zdravstvenog stanja do kojeg je došlo promjenom prehrane i prelaskom na konzumiranje hranjivih, prije svega bezglutenskih proizvoda, odlučili su se za ovaj poslovni potez. Kvalitetu ovog brenda prvi je prepoznao tim iz Croduxa koji je uvidio potrebu da se kupcima ponudi veći izbor i alternativa klasičnim proizvodima.

'Odlučili smo uvesti na Crodux benzinskim servisima proizvode bez glutena jer smatramo da je potražnja za tim proizvodima sve veća, a ponuda pogotovo kad ste na putu, vrlo mala. Zahvaljujući suradnji s tvrtkom BOSK, kupcima koji su se odlučili za bezglutensku prehranu nudimo mogućnost pronalaska i odabira visokokvalitetnih gluten free proizvoda',izjavila je Andrea Čermak, direktorica marketinga Croduxa.

Ljubitelji hranjivih snackova tako će u ponudi moći pronaći grissine i integralne krekere koji osim što su bez glutena, ne sadrže niti jaja ni laktozu i kazein iz mlijeka. Također u ponudi se nalaze dvopek i kukuruzne pahuljice, a ljubitelji slatkiša moći će uživati u raznim keksima i torticama s okusom čokolade ili marelice.

'Kako bi unaprijedili svoje zdravlje prvi korak je prelazak na bezglutensku prehranu. Eliminacijom glutena iz prehrane povećat ćete svoje sportske rezultate, razinu energije, mentalnu oštrinu. Nakon iscrpne potrage, odabrali smo proizvode bez glutena Il pane di Anna koji udovoljavaju visokim standardima kako pri odabiru sirovina tako i u načinu proizvodnje',poručuju iz BOSKa.

Bogata paleta proizvoda Il pane di Anna, talijanskog proizvođača Molino Rivetti dostupna je na 10 Crodux benzinskih servisa diljem zemlje, a namijenjena je osobama netolerantnim na gluten i svima drugima koji ga žele izbjegavati. Proizvode obilježava visoka kvaliteta sirovina i odličan okus, a obiteljska proizvodnja s dugogodišnjom tradicijom i iskustvom jamči izvrsnost istih.