2017_World_Handball_Championship_Logo

PROMO

Atlas i Mastercard vode vas u Sillian na skijanje za dvije osobe

  • +2

Sillian

Izvor: Promo fotografije / Autor: Atlas

Bionic
Reading

Austrija je bez sumnje skijaški raj s bezbroj mogućnosti, a izvrsno održavane i atraktivne skijaške staze s povezanim sistemima žičara i vučnica nadomak su idiličnih planinskih sela i elegantnih gradića poput Silliana – mjesta s najvećim brojem sunčanih sati u cijeloj Austriji

Ova skijaška regija oduševit će vas bogatom ponudom sadržaja te brojnim mogućnostima zabave za sve uzraste. Nakon dana provedenog na snijegu, opuštanje pružaju udobni hoteli s atraktivno osmišljenim apres-ski i wellness programima, kao primjerice, Dolomiten Residenz Sporthotel Sillian s 4 zvjezdice, gdje parovi imaju na raspolaganju privatnu SPA zonu i tretmane s ekskluzivnim proizvodima iz regije, uz nekoliko vrsta sauna.

Zamislite buđenje s pogledom na srebrno bijele padine koje obasjava sunce dok iz kuhinje dopire miris svježeg peciva i vrućeg kakaa koji vas zove na doručak. Nakon prvog jutarnjeg hedonizma odijevate svoju ski opremu, izlazite na svjež zrak i snijeg koji škripi pod nogama dok hodate prema žičari. Penjete se na sam vrh planine u potrazi za onom prvom jutarnjom vožnjom kad osjećate punu slobodu, kad na stazi nema nikoga, spuštajući se niz stazu sve što čujete je zvuk vjetra, dok iza vas ostaju samo tragovi skija. Poznat osjećaj?

Ukoliko smo vam uspjeli dočarati samo jedan trenutak zbog kojeg biste se rado pronašli u ovom zimskom scenariju, pozivamo vas da sudjelujete u nagradnoj igri Atlasa i Mastercarda, koja će dvoje sretnih skijaša, ili onih koji će to tek postati, odvesti u Sillian, na skijanje za pamćenje. U samo tri koraka osvojite boravak u Sporthotelu Sillian 4*, od 14. do 21. siječnja 2017., s uključenih 7 polupansiona i 6-dnevnom ski kartom za 2 osobe.

Više informacija o nagradnoj igri i pravilima natječaja potražite na www.atlas.hr

Pogledaj detaljni horoskop

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal