SLATKE DELICIJE

Jednostavno neodoljivi – Green&More RAW krem medovi

01.12.2016 u 15:00

Bionic
Reading

Med je namirnica koja ima ljekovita svojstva, prirodno je sladak i ima višestruku primjenu. Osim klasičnih medova, na tržištu se pojavila nova generacija ekoloških krem medova s dodanim voćem i okusima koji će vas odmah osvojiti

Bagremov med poznat je po brojnim ljekovitim svojstvima, a u kombinaciji sa svježim voćem postaje prava riznica zdravlja i okusa. Linija Green&More RAW krem medova uz već poznati Liquid Sun – Med s mladom zelenom pšenicom, donosi 3 slatka noviteta:

•Med s jagodama
•Med s borovnicama
•Med sa đumbirom i limunom

Aromatičnom okusu Meda s jagodama rijetko tko može odoljeti, dok ćete čari i aromu prave šumske borovnice pronaći u Medu s borovnicama. Oba okusa vrlo lako će osvojiti velike i male slatkoljupce, a ujedno su i prava mala riznica vitamina, minerala i aminokiselina iz dva izvora. Zdravstveni benefiti poput poticanja cirkulacije i antioksidativnog učinka, uravnoteženje krvnog tlaka i pozitivnog djelovanja na vid dodatni su razlozi za konzumaciju ovih jedninstvenih slatkih deserta. Osvježavajuće citrusni okus uz blagu pikantnu notu pronaći ćete u Medu sa đumbirom i limunom, formuli trostruke učinkovitosti na zdravlje i slasne užitke – sastojci ove formulacije poznati su po učinkovitosti u borbi protiv virusa i prehlada, kao pomoć kod oslabljenog imuniteta i probavnih poteškoća te cirkulacije. Poznatu zelenu supernamirnicu, ručno rezanu i branu mladu zelenu pšenicu iz Gorske Hrvatske, pronaći ćete u zelenoj varijanti ili Mladoj zelenoj pšenici u medu, pripravak koji svojim bogatim nutritivnim sastavom jača imunitet i čuva zdravlje, pogotovo u vrijeme prehlada i gripe.

Delikatni proces proizvodnje uključuje nježno i precizno miješanje nepasteriziranog ekološkog meda, pod posebnim uvjetima i okolnostima uz dodatak organskog voća i začina sve dok ne postane kremasta bogata poslastica.
Raznolikost konzumiranja ovih krem medova limitirana je samo maštom. Možete uživati u njima kao namazu za palačinke, waffle, slatkom zaslađivaču za mlijeko, kavu, čaj, kao dodatak domaćim proteinskim pločicama ili ravno iz teglice. I ako ne preferirate okus meda, ovaj dodatak organskog voća i začina natjerat će vas da se zaljubite u Jednostavno neodoljive Green&More RAW krem medove.

Probajte odoljeti liniji Green&More RAW slatkih delicija!

Green&More RAW krem medove potražite u bio&bio, Gardenu, biljnim ljekarnama i ostalim trgovinama zdrava hrane i delicija.